Ludzie kto chce jechać z okolic SWD ze mną bo dowiedziałem się że moi pasażerowie jednak nie jadą bo hajsu brak więc jak by ktoś byl zainteresowany to pisac PW
Ja wyjeżdzam o 8 ode mnie na spokojnie. Na pierwszym MOPie na A1 kołlo godz. 8:30 dołącza do mnie Tomek i pare ludzi z SZO. Spokojnie dojedziemy. Byłem tam nie raz i naprawde nie ma co się śpieszyć.
Owsiany, Krzyś dołączacie??
Jak komuś sie nie śpieszy, i lubi się wyspać to zapraszam
przymo pisze:Ja wyjeżdzam o 8 ode mnie na spokojnie. Na pierwszym MOPie na A1 kołlo godz. 8:30 dołącza do mnie Tomek i pare ludzi z SZO. Spokojnie dojedziemy. Byłem tam nie raz i naprawde nie ma co się śpieszyć.
Pozdro
Dokładnie, niedziela jest trzeba się wyspać a nie o 5 wstawać... Hehe
O 8 rano i tak sie tam jeszcze nic nie dzieje. A jezeli pojedziemy pozniej to chyba miejsce jeszcze bedzie? Tym bardziej ze mamy miec ponoc rezerwacje dla cąłego BTS'u
Tomek pisze:Wysłany: Dzisiaj 14:25
przymo napisał/a:
Ja wyjeżdzam o 8 ode mnie na spokojnie. Na pierwszym MOPie na A1 kołlo godz. 8:30 dołącza do mnie Tomek i pare ludzi z SZO. Spokojnie dojedziemy. Byłem tam nie raz i naprawde nie ma co się śpieszyć.
Pozdro
Dokładnie, niedziela jest trzeba się wyspać a nie o 5 wstawać... Hehe
Dobra Panowie i Panie, nie róbmy śmietnika oficjalne daty wyjazdów są podane.
Tak więc: Crab 6:15 zbiórka. 6:30 najpóźniej wyjazd, lecimy na świerklany tam zabieramy ekipę PRIMA, wskakujemy na autostradę i lecimy do germana na MOP