IX Zlot BMW Manii
Zlot Mega udany Mania znowu dostała lanie od BTS-u Ksawercio nie wytrzymał i leciał do wystrzału można by tak pisać bez końca dzięki wszystkim za tak wspaniałe towarzystwo
Wiewióra Palermo dzięki kochani że byliście z nami na was zawsze można liczyć
Drzewko pokazałeś klasę szacun dla ciebie upalać na takiej glebie
Do zobaczyska 30-go zrobimy powtórkę z rozrywki
Wiewióra Palermo dzięki kochani że byliście z nami na was zawsze można liczyć
Drzewko pokazałeś klasę szacun dla ciebie upalać na takiej glebie
Do zobaczyska 30-go zrobimy powtórkę z rozrywki
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
Ksawer ubiegłeś mnie, właśnie to chciałem napisać że dzisiaj kolejny raz dowiodliśmy że jesteśmy najbardziej zgraną ekipą, mogę tu wymieniać, przeciąganie liny, sytuację z drzewkiem, głosowanie na najładniejsze auto zlotu i wiele takikch sytuacji w których inne ekipy mogą tylko zapomnieć, ciesze się że trafiłem na takich wariatów jak wy
Oj tam Oj tam
Impreza Super Nie czuje twarzy i karku ale co zrobić
Mega szacun Widać, że BTS to jedna wielka rodzina
Impreza Super Nie czuje twarzy i karku ale co zrobić
Mega szacun Widać, że BTS to jedna wielka rodzina
Gdyby Bóg Kochał Przód Naped To....
To Chodzilibysmy na Rekach
Moje Bmw Kliknij Zobacz Oceń
/viewtopic.php?t=14028
To Chodzilibysmy na Rekach
Moje Bmw Kliknij Zobacz Oceń
/viewtopic.php?t=14028
-
- Zaawansowany forumowicz
hehe ja też nie czuje twarzy i karku spiekło mnie jak nie wiem.
ale do rzeczy : )
Dziękujemy razem z Natalia za wspaniałe towarzystwo, zgraną ekipe, walke o drzewka i reszte szaleństw w tym dniu, Było mega !!
Drzewko pokazałeś klase ! tak sie na glebie śmiga hehehe : D
MOLOCH jeszcze raz powiedz że sie wstydzisz a nakopę Tobie do 4 literek )
Pozdrawiamy Wszystkich :)
ale do rzeczy : )
Dziękujemy razem z Natalia za wspaniałe towarzystwo, zgraną ekipe, walke o drzewka i reszte szaleństw w tym dniu, Było mega !!
Drzewko pokazałeś klase ! tak sie na glebie śmiga hehehe : D
MOLOCH jeszcze raz powiedz że sie wstydzisz a nakopę Tobie do 4 literek )
Pozdrawiamy Wszystkich :)
Do zobaczenia Na drodze
Mega pozytywna imprezka troszke szalenstwa ale z doza dobrego smaku z wyjatkiem pewnego Pana ktory to myslal ze ma lepik na kobietki w postaci AIR ride (wiecie o co chodzi) GWINT to GWINT
Fuc... Air.... tak ma byc
Do nastepnego a jutro bede sie bral za zmontowanie czegos moze na sobotniego spota cos powstanie jak juz cos "spłodze" to dam znaka zebyscie wzieli pendrivy i zgrali moje wypociny.
Moze cos z tego wyjdzie... Ksawer Ty nie mogles zjechac bez bummm (strzal musi byc) no i raczka hhehe
Fuc... Air.... tak ma byc
Do nastepnego a jutro bede sie bral za zmontowanie czegos moze na sobotniego spota cos powstanie jak juz cos "spłodze" to dam znaka zebyscie wzieli pendrivy i zgrali moje wypociny.
Moze cos z tego wyjdzie... Ksawer Ty nie mogles zjechac bez bummm (strzal musi byc) no i raczka hhehe
Jade bo dobrze jade.....
Czasem prosto,czasem bokiem:D
Czasem prosto,czasem bokiem:D
Ja rownież zaliczam zlocik do udanych.
Porownując zeszłą manie a tą to niebo a ziemia Dzieki za towarzystwo
Tomek, stety niesttey masz racje, wiele aut tam było, które w zasadzie wcale mi powinny jezdzic. Potem jest takie a nie inne zdanie na temat BMW
Specjalne podziekowania dla Molocha I jego laptopa
Pozdro!
Porownując zeszłą manie a tą to niebo a ziemia Dzieki za towarzystwo
Tomek, stety niesttey masz racje, wiele aut tam było, które w zasadzie wcale mi powinny jezdzic. Potem jest takie a nie inne zdanie na temat BMW
Specjalne podziekowania dla Molocha I jego laptopa
Pozdro!
Było mega git teraz żałuje że nie mogłem zostać i pooglądać waszych zmagań, ale zbyt duszno i ciepło dla kobiety w ciąży trza było sie brać ale 30tego mysle ze zostane dłużej bedzie bliżej to sie małżonke odwiezie do domu i wroci do zobaczenia !
Gdy siadasz na miejscu pasażera to trzesa ci sie cycki od subwoofera...