[E36] Haśpel by Mixer
[E36] Haśpel by Mixer
Witam wszystkich, chciałbym przedstawić Wam swoje BMW które posiadam już w sumie od dłuższego czasu lecz zmuszony byłem je zgarażować przez zime z racji totalnego braku czasu na zajęcie się nim. Autko sprowadzone z Niemiec osobiście i dla siebie, tam miało tylko 2 właścicieli,w Polsce jestem pierwszym właścicielem, jestem dopiero w trakcie rejestracji
Opis:
-BMW E36 318i sedan
-silnik m40
-zawieszenie seryjne
-opony 215/45/17 przód oraz 225/45/17 tył
-felgi RH Topline 17 8j
-kolor MauritiusBlau Metalic
Zdjęcia w jakim stanie auto przyjechało z Niemiec:
Zdjęcia w miare świeże: (nie sugerować się datą na blachach, przykręciłem je bo musiałem pare razy podjechać do kolegi )
Plany:
-gwint + max utwardzić
-felgi zostają, będą jedynie przemalowane
-auto zostaje w oryginale, żadnych Mpakietów spojlerów ani tjuningowych dodatków
-kilka szczegółów w środku typu podsufitka
-wszystko ma być na swoim miejscu i oryginalne tak jak wyjechało z fabryki, z góry mówie że nie mam zamiaru zmieniać nawet lamp, kierunkowskazów itp
-odnośnie motorowni to bardziej gdybanie ponieważ obecne serce naprawde daje rade
-nanieść kilka poprawek w nadwoziu
chyba tyle
W razie jakby kogoś zaciekawiły te pozostałe BMW które załapały sie na fotki prosze pytać:P
Pozdrawiam
Opis:
-BMW E36 318i sedan
-silnik m40
-zawieszenie seryjne
-opony 215/45/17 przód oraz 225/45/17 tył
-felgi RH Topline 17 8j
-kolor MauritiusBlau Metalic
Zdjęcia w jakim stanie auto przyjechało z Niemiec:
Zdjęcia w miare świeże: (nie sugerować się datą na blachach, przykręciłem je bo musiałem pare razy podjechać do kolegi )
Plany:
-gwint + max utwardzić
-felgi zostają, będą jedynie przemalowane
-auto zostaje w oryginale, żadnych Mpakietów spojlerów ani tjuningowych dodatków
-kilka szczegółów w środku typu podsufitka
-wszystko ma być na swoim miejscu i oryginalne tak jak wyjechało z fabryki, z góry mówie że nie mam zamiaru zmieniać nawet lamp, kierunkowskazów itp
-odnośnie motorowni to bardziej gdybanie ponieważ obecne serce naprawde daje rade
-nanieść kilka poprawek w nadwoziu
chyba tyle
W razie jakby kogoś zaciekawiły te pozostałe BMW które załapały sie na fotki prosze pytać:P
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 2013-07-06, 14:29 przez Mixer, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Nie ma cewki ?? No co ty gadasz!! nawet każde m40 ma cewkę którą widać na fotce.Sebek pisze:tuż to w życuu nie jest M43, bo przeciez to ani cewki niema, zwykly m40. co do felg to osoboscie mi sie wcale nie podobaja, ogulnie wyglada na calkiem zadbaną.
Ciekawe autko lecz ta felga dziwnie tu wygląda.
W rękach maszyny jesteśmy tylko zabawką !