V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
zawias miał byc z D2 ale spoznilem sie dosłownie o 2 godziny i ktos je sprzątnał a stabilizatory seryjne zaczyna brać w miejscu mocowań przec co przy wymianie gum musialem sztukowac kawałki zeby guma objęła drążek ... a pozniej decyzja padła na nowe
MOglbys mi napisac skad staby zamawiales? I Ile sa grubsze od serii?
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
stabilizatiory zamowilem na allegro sa dwie firmy albo z Eibacha albo z KW. te z KW poki co tansze ale podrozały 100 zł od czasu jak je kupilem czyli bedzie z dwa tygodnie.
mi udało sie kupic za 1399
Po miesiacu oczekiwan doszly do mnie lampki jestem mega zadowolony poniewaz stare zaczely sie rozklejac. W srodku zbieral juz sie syf a z odblysnikow zaczela schodzic farba. Taka byla moja decyzja . Niektorzy pewnie zaznacza ze ledy to wies ale mi osobiscie efekt sie podoba i pragne sie podzielic ta radoscia z Wami. Przy okazji poszly w niepamiec nalepki. A oto efekt.
Ostatnio zmieniony 2013-07-03, 20:04 przez bytomski1984, łącznie zmieniany 1 raz.