VI ZLOT BTS
Mystic888 pisze:jak bedzie padac to na tej trawie sie zrobi syf przepotezny. a ma padac. wiec ja raczej odpadam.
Byłem tam ostatnio na zlocie, lało jak z cebra... Po ulewie trawnik był ok, żadnego syfu nie było W końcu to lotnisko więc wszystko jest bardzo mocno utwardzone Tam nie może być bagna... Ale nikogo nie namawiam do bycia na zlocie Wasz wybór
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
W takim razie ok, tyle dobrze. Ale w deszczu i tak nie jade, bo nie ma sensu. jakies zadaszenia sa tam w ogole? Grila mozna robic na plycie lotniska?
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
zgadza sie trzeba byc .Snieg,Deszcz i Bóg wie co jeszczeSławek pisze:to skoro zlot bts-u to zwykła ludzka przyzwoitość nakazuje na nim być niezależnie od pogody
I co jedziecie na Parking Ruda ,bo nie wiem czy tam jechac i o której bo nic nie pisze na ten temat ,czy prosto samemu na zlot ,Moloch pisze:
Teraz pytanie jedziemy jeszcze na rudę czy prosto na zlot?
Bede jechał z Nowin,o 9;00 dzisiaj juz jade na Rybnik ,oliwe jeszcze wymienic
Nas niestety nie będzie na niedzielnym Zlocie BTSu
Bardzo żałujemy że się z Wami nie spotkamy,
ale popołudniu mamy urodzinki córki więc zmęczeni wrócilibyśmy na Jej uroczystość.
Tym razem jednak odpadamy (z ciężkim bólem serca) ale co się odwlecze to bankowo nie ucieknie
i widzimy się z Wami we wrześniu na SCP
Udanej imprezki bawarkowej, pięknej pogody życzymy i czekamy na fotorelacje Pozdrawiamy- P&W.
Bardzo żałujemy że się z Wami nie spotkamy,
ale popołudniu mamy urodzinki córki więc zmęczeni wrócilibyśmy na Jej uroczystość.
Tym razem jednak odpadamy (z ciężkim bólem serca) ale co się odwlecze to bankowo nie ucieknie
i widzimy się z Wami we wrześniu na SCP
Udanej imprezki bawarkowej, pięknej pogody życzymy i czekamy na fotorelacje Pozdrawiamy- P&W.
To, co kocham to styl i moje miasto-
sprawd? co pod maską pali jak tabasco...
(OO=[|]=OO)
sprawd? co pod maską pali jak tabasco...
(OO=[|]=OO)