VI ZLOT BTS
Z całego serducha dzięki wszystkim za tak liczne przybycie mimo pogody mogliśmy spędzić ten czas razem Dla nas jest to Bez Cenne bez tego nie było by tak wspaniałej atmosfery
Wszystkim uczestnikom pokazów oraz konkursów serdecznie dziękujemy za uczestnictwo bez was nie było by dobrej zabawy
Głodek, pozdrowionka brachu
Moloch, to fakt mocne było me zdziwienie kiedy zobaczyłem zamiast mojej coupety zapakowany jak nowy samochód dzięki za prezent
Dzieki raz jeszcze wszystkim jesteście najlepsi pozdrawiam serdecznie i do następnego
Wszystkim uczestnikom pokazów oraz konkursów serdecznie dziękujemy za uczestnictwo bez was nie było by dobrej zabawy
Głodek, pozdrowionka brachu
Moloch, to fakt mocne było me zdziwienie kiedy zobaczyłem zamiast mojej coupety zapakowany jak nowy samochód dzięki za prezent
Dzieki raz jeszcze wszystkim jesteście najlepsi pozdrawiam serdecznie i do następnego
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
Chciałem wszystkim osobom dzieki którym ten zlot wogole sie odbył oraz uczestnikom
Największe zainteresowanie miał rzut korbowodem dla dziewczyn, jak widac kobiety też lubią sie bawić
I pozdro dla STIGA ze nas odwiedził
Największe zainteresowanie miał rzut korbowodem dla dziewczyn, jak widac kobiety też lubią sie bawić
I pozdro dla STIGA ze nas odwiedził
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Było bardzo pozytywnie, pogoda nie najlepsza ale nie przeszkodziła praktycznie w niczym bo ulewy nie było. Miejscówka bardzo fajna, miło było poznać przynajmniej część ludzi i pogadać. Do następnego mam nadzieję, że już moim będę
BYŁO: E30 M20B27 M50B20 SEDAN
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
- Ksawer
- Maniak forumowy
Święta prawda!!! PRIMO do każdego auta jak wsiada musi polecieć dym z pod maski z różnych przyczynPRIMO pisze:Dave3er, dzieki za przewózke Ksawer napisze ze te podpalenie to moja wina dzieki wszystkim przybylym i jak pisał Wegrzol nie liczy sie pogoda tylko ekipa !!
I to że trzebią lasy deszczowe Amazonii to też przez PRIMA
I jeszcze 1 fakt zawsze pierwsze strzela opona po stronie pasażera gdzie siedzi PRIMOKsawer pisze:Święta prawda!!! PRIMO do każdego auta jak wsiada musi polecieć dym z pod maski z różnych przyczyn
I to że trzebią lasy deszczowe Amazonii to też przez PRIMA
Gdyby Bóg Kochał Przód Naped To....
To Chodzilibysmy na Rekach
Moje Bmw Kliknij Zobacz Oceń
/viewtopic.php?t=14028
To Chodzilibysmy na Rekach
Moje Bmw Kliknij Zobacz Oceń
/viewtopic.php?t=14028
Santiago pisze:3 osoby były odpowiedzialne za zlot w którym mogło być 100-200 aut ?Sorki ża wszystko co nie wyszło jak należy ale nie można zrobić niczego dobrego w 3 osoby...
A ja zauważyłem że ty od kiedy na forum jesteś to tylko zrzędzisz i marudzisz, wchodzisz na forum tylko po to żeby się uczepić? Niema co ukrywać osób ogólnie zajmujących się sprawami przed zlotem było dosyć mało ale wszystko wyszło jak powinno
Ostatnio zmieniony 2013-06-30, 19:37 przez Moloch, łącznie zmieniany 1 raz.