[E36] Coupe by GERMAN
taka galeria to lepsza książka serwisowa niż ta papierowa
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
/viewtopic.php?t=16634
Autko bardzo indywidualne i niepowtarzalne. Mody GERMANA trafiają w moje gusta.
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
/viewtopic.php?t=16634
Hej Łukaszu moje zdanie o twoim autku znasz A lampki pod maskę zzzzaaaazdroszczę Szukam takiej już od pół roku Z tymi nartami to było ekstra! W PL mało widuje się takiego tuningu ,a szkoda...
P.S. w miejsce starej żarówki daj leda.. Nie pożałujesz
P.S. w miejsce starej żarówki daj leda.. Nie pożałujesz
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Dzięki Kanar, bardzo mnie to cieszy pozdro.
[quote="whucrew"] Z tymi nartami to było ekstra! W PL mało widuje się takiego tuningu ,a szkoda...
I zgodzę się z tobą jest bardzo mało to fakt kiedy śmigam przez miasto w takim secie miny ludzi są bezcenne
Nawet ostatnio stojąc na parkingu w Wiśle kilka ładnych pań poprosiło mnie czy mogą sobie zrobić fotki na bagażniku oczywiście odmówiłem więc powypinały się ( do obiektywu oczywiście ) na masce co niestety przerwała moja teściowa swoim powrotem z zakupów
Ale sam fakt że wzbudza zainteresowanie jest dla mnie aprobatą
[quote="whucrew"] Z tymi nartami to było ekstra! W PL mało widuje się takiego tuningu ,a szkoda...
I zgodzę się z tobą jest bardzo mało to fakt kiedy śmigam przez miasto w takim secie miny ludzi są bezcenne
Nawet ostatnio stojąc na parkingu w Wiśle kilka ładnych pań poprosiło mnie czy mogą sobie zrobić fotki na bagażniku oczywiście odmówiłem więc powypinały się ( do obiektywu oczywiście ) na masce co niestety przerwała moja teściowa swoim powrotem z zakupów
Ale sam fakt że wzbudza zainteresowanie jest dla mnie aprobatą
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle