[E46] 318Ci - bytomski1984. Lampy tyl str.2

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
PRIMO
Przyjaciel klubu

Post autor: PRIMO »

wporzo siadły lampki pamietaj ze polift w serii ma ledy wiec zadna wies... dymione do twojej pasuja wiec wszystko na +
NO SPEED NO FUN ;)
Obrazek
bytomski1984
Małopiszący

Post autor: bytomski1984 »

Przyznam sie bez bicia ze nie mialem pojecia ze polift ma ledy... Sory jesli kogos urazilem tym ale niemwiemdzialem. A spotkalem sie z roznymi opiniami na temat ledow... Stad ten wpis. :bmw:
BanditenMotorWagen
Gabrielo
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Gabrielo »

bytomski1984 pisze:Przyznam sie bez bicia ze nie mialem pojecia ze polift ma ledy...
:zdziwko: :zdziwko: :zdziwko:

Extra pasują LED, ale nawet, jak nie wiesz, to się nie przyznawaj :razz: :mrgreen:
bytomski1984
Małopiszący

a pewnie ze sie przyznam :P w koncu trzeba byc szczerym :D i miec cywilną odwagę ... nie jestem bmwholikiem czy wyznawca tej marki.... ona mnie oczarowała :D wsiadłem i sie zakochałem. Nie znam szczegółów dotyczacych poszczególnych modeli przed czy po lifcie :)... kupilem moje e46 i dbam o nia jak tylko mogę. Inwestuje, naprawiam, wymieniam i nie interesuje mnie nic poza nią :) to chyba styknie bardziej, niż wiedza czy cos po lifcie ma lampy led czy zwykle :)
BanditenMotorWagen
Awatar użytkownika
zawias
Maniak forumowy

Post autor: zawias »

idealnie siadły , gdybym miał e46 w tym kolorze to tylko dymki :) , szkoda ze felga dare .. nie myslisz o zmianie ?
bytomski1984
Małopiszący

Wlasciwie to nie myslalem o tym czy je zmieniac bo podoba mi sie jak jest :) kupilem je nowe i bylem w pelni swiadomy zakupu :). Dlatego nie wiem czemu nie DARE... Na oryginalne LM mnie nie stac a uzywanych felg juz nigdy nie kupie :D
BanditenMotorWagen
Awatar użytkownika
Kanar
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Kanar »

bytomski1984 pisze:a pewnie ze sie przyznam :P w koncu trzeba byc szczerym :D i miec cywilną odwagę ... nie jestem bmwholikiem czy wyznawca tej marki.... ona mnie oczarowała :D wsiadłem i sie zakochałem. Nie znam szczegółów dotyczacych poszczególnych modeli przed czy po lifcie :)... kupilem moje e46 i dbam o nia jak tylko mogę. Inwestuje, naprawiam, wymieniam i nie interesuje mnie nic poza nią :) to chyba styknie bardziej, niż wiedza czy cos po lifcie ma lampy led czy zwykle :)
Jak to dobrze że są wśród nas normalni użytkownicy :p

Co do lamp to lepiej wybrać nie mogłeś. Pasują idealnie.
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
ODPOWIEDZ