dołożenie mpakietu e60

Modernizacje mechaniczne jak i stylistyczne. (Nie AGRO!!!)
arthurdg
Małopiszący

dołożenie mpakietu e60

Post autor: arthurdg »

Orientuje się ktoś czy zderzak z mpakietu przedni będzie pasował w zamian za seryjny ?
na różnych forach czytam różne wypowiedzi, jedni mówią że tak drudzy że nie będzie pasował do nadkoli.

Zderzak m pod spryskiwacze i pdc.

Czy znacie kogoś kto taki zderzak by mi zamontował, albo czy ma ktoś do sprzedania ?

Dzięki za info i sory że powielam znowu temat.

pzdr.
Awatar użytkownika
SebaE36
Maniak forumowy

Post autor: SebaE36 »

arthurdg, poszukaj na forum a odpowiedz znajdziesz.
Awatar użytkownika
Łukasz222
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Łukasz222 »

nie wiem czy to aktualne , sciagasz stary zderzak i montujesz nowy M pak, tylko trzeba nadkola troszke przyciac, zaden problem, oczywiscie zderzak muszisz miec kompletny
-zderzak
-zaslepki sprys.
-kratki, kratki na halogeny
-wloty powietrza trzeba wymienic bo stare nie pasuja
halogeny,
spryski pasuja
Awatar użytkownika
Łatysz
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Łatysz »

arthurdg, Tak jak Luki napisał i zobacz w jego temacie jest wszystko opisane tylko nadkola nie pasują ja nigdy ich nie przycinam po prostu kupuje pod zderzak m pakietowy nadkola żeby to jakoś normalnie wyglądało bo jak Cie stać by to założyć to Cie i stać na nadkola ;)
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa
Awatar użytkownika
Łukasz222
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Łukasz222 »

tak dokladnie, ja bylem zmuszony przyciac z powodu tego ze auto mialem na rozebrane u lakiernika i nie bylo czasu na zamowienie nadkoli tylko trzeba bylo myslec co zrobic, a ze nie wiedzialem wczesniej jak to wyglada to tak to wyszlo
arthurdg
Małopiszący

Post autor: arthurdg »

Dzięki za sugestie, też mi się tak wydaje że nie ma sensu przycinać. Nadkola znowu tak dużo nie kosztują :)

Natomiast tak czy inaczej nie chciałbym robić tego na własną rękę. Mówiąc szczerze nie za bardzo się na tym znam. Wolałbym oddać auto do jakiejś firmy, która to porządnie i fachowo zrobi.

Możecie polecić jakąś firmę, która się tym zajmuje i zrobi to od A do Z.

pzdr.
ODPOWIEDZ