Ja już myślałem że Kala się na Łyso strzeliła Poza tym EGR faktycznie dawno nikt jej komina nie pucował dobrze że pozwoliłaś ją rozebrać i wypucować twojemu mężczyźnie dobra robota
Kanar pisze:hmmm...ciekawe kiedy u mnie ktoś zaglądał...Fajnego masz serwisanta i te paznokcie
Byl i serwisant i pomocnik serwisanta;) od spraw przynieść, podaj, pozamiataj;)i stąd te różowe paznokcie;)
Ksawer pisze:Serwisant tak się przejął robotą że aż mu wszystkie włosy wypadły
Fajnie że działasz w dobrym kierunku Podoba mi się twoje podejście do eksploatowania BUNI
Szerokości i bezawaryjności Będę tu z miłą chęcią zaglądał
Ksawer, żebyś wiedział z tym wyłysieniem;) obstawiam, że gdyby miał więcej włosów na głowie to wczoraj i przedwczoraj straciłby je wszystkie;) Złośliwość rzeczy martwych nie pozwoliła na szybka i sprawną wymianę części;0
Po porannej wizycie na giełdzie w Gliwicach udało się kupić w okazyjnej cenie tylną, orginalną lampę. Tak więc, już teraz wszystkie ledy świecą tak jak powinny:)
Przed
Po
Ostatnio zmieniony 2015-01-13, 19:43 przez Karolka, łącznie zmieniany 3 razy.
Dzięki dzięki;) bastek28, z brudaska juz nie ma ani śladu, czyściutkie jakby wyjechało przed chwila z salonu;) autko ponad tydzień stało nieruszane i tez sie przeraziłam jak go zobaczyłam;) z rana niestety nie bylo czasu skoczyć na myjnie;)
tak tak, winny sie tłumaczy;)