[E36] 328i MI Limousine od WhuCrew
Majk
Ale wy mi chłopaki słodzicie Bardzo miło będzie mi cię poznać w końcu
Powiem tylko, że mój sedan potrzebuje jeszcze sporo pracy ( pod kątem detali ) aby mógł stać obok takiej perły jak twoje e39 czy twojego e46 Moloch Ale od jutra ma mi przyjść jeszcze pare gratów które trochę ją jeszcze odmienią i mam nadzieje ,że nadal będzie się podobać
Ale wy mi chłopaki słodzicie Bardzo miło będzie mi cię poznać w końcu
Powiem tylko, że mój sedan potrzebuje jeszcze sporo pracy ( pod kątem detali ) aby mógł stać obok takiej perły jak twoje e39 czy twojego e46 Moloch Ale od jutra ma mi przyjść jeszcze pare gratów które trochę ją jeszcze odmienią i mam nadzieje ,że nadal będzie się podobać
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
No hej! Dziś przyszła połowa zamówionych gratów i tak:
Na tył Falkeny 215/40 r18 bo moje już nie istnieją:
Drugi grat to:
A tak to wygląda po zainstalowaniu, sami ocencie...
Na tył Falkeny 215/40 r18 bo moje już nie istnieją:
Drugi grat to:
A tak to wygląda po zainstalowaniu, sami ocencie...
Ostatnio zmieniony 2013-07-10, 15:16 przez whucrew, łącznie zmieniany 1 raz.
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
No ja też mam mieszane uczucia.. Na szczęscie to są tylko nerki i ich wymiana to moment. Jakby miały tak zostać to myślę aby wrzucić żółte ringi aby wypełnić ten pysk . Na razie tak zostawię. Będę miał najwyżej nerki na różny nastrój Więć nie traktujcie tego jako stały setup
A dzisiaj przyszedł nowy fant:
Jest to MTS 60/35 i mam nadzieję ,że teraz przód ładnie zgra się z tyłem i że nie będzie kłopotów z eksploatacją
Jest to MTS 60/35 i mam nadzieję ,że teraz przód ładnie zgra się z tyłem i że nie będzie kłopotów z eksploatacją
Ostatnio zmieniony 2013-07-11, 20:38 przez whucrew, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziś założyłem opony i jest tak jak liczyłem czyli są węższe od bridgestone i mam nadzieje, że nie będą mi już ocierać. Ale jest też i minus - Falkeny po naciągnięciu mi się nie podobają Bridgestone wyglądały lepiej..
Przy okazji ostatnich dni przekonałem się do czarnej nerki i raczej tak zostanie
Sory za jakość zdjęcia ale przez jakiś czas nie będę miał dobrego aparatu
Mam nadzieję , że jutro wpadnie -60 na przód i będzie wtedy lala..
Na dzień dzisiejszy czyli 13 lipca 2013 po kilku poprawkach i pomocy Mrcina86 mogę powiedzieć ,że..
Tempomat sterowany z kierownicy działa!!
Trzeba jeszcze tylko opanować kontrolkę tempomatu ale to już szczegół. Mówie wam uczucie jest bezcenne gdy jadąc sobie swoją trójeczką ,siedząć wygodnie w skórzannym sportsitze jednym palcem wyzwalasz moc z m52b28
W tym miejscu muszę podziękować jak zwykle szwagrowi Michałowi bez którego by się to nie udało i ogromne dzięki dla Mrcina86 który dostarczył mi wszystkich niezbędnych info. Mam nadziej ,że kiedyś się spotkamy na jakieś
W nagrodę dla szwagra zdjęcie jego e46 której rozwój mam nadzieję niedługo wam szwagier osobiście zaprezentuje
Przy okazji ostatnich dni przekonałem się do czarnej nerki i raczej tak zostanie
Sory za jakość zdjęcia ale przez jakiś czas nie będę miał dobrego aparatu
Mam nadzieję , że jutro wpadnie -60 na przód i będzie wtedy lala..
Na dzień dzisiejszy czyli 13 lipca 2013 po kilku poprawkach i pomocy Mrcina86 mogę powiedzieć ,że..
Tempomat sterowany z kierownicy działa!!
Trzeba jeszcze tylko opanować kontrolkę tempomatu ale to już szczegół. Mówie wam uczucie jest bezcenne gdy jadąc sobie swoją trójeczką ,siedząć wygodnie w skórzannym sportsitze jednym palcem wyzwalasz moc z m52b28
W tym miejscu muszę podziękować jak zwykle szwagrowi Michałowi bez którego by się to nie udało i ogromne dzięki dla Mrcina86 który dostarczył mi wszystkich niezbędnych info. Mam nadziej ,że kiedyś się spotkamy na jakieś
W nagrodę dla szwagra zdjęcie jego e46 której rozwój mam nadzieję niedługo wam szwagier osobiście zaprezentuje