[E36] 330i Cabrio by gamek2
Teraz widać ile teamu autu poświęcono czasu...czapki z głów i bez komentarza. Jest mega dobrze.
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
/viewtopic.php?t=16634
dzis jezdzilem troche zeby ustawic zbierznosc i ni h.ja nigdzie nie dalem rady wjechac z jednego warsztatu to nawet nie chcieli gadac jak zobaczyli auto a musze to zrobic bo widze ze jest rozjechana i jedno przednie kolo jest wysuniete jak ustawie je na prosto a jak jade to jak jest ten sliski asfalt to opona zapiszczy bo raczej od negatywu to nie jest bo znowu nie jest taki mocny wiec mysle ze to wlasnie przez zbierznosc?
Jak ciągnie cię na którąś strone to zbieżność ale jak jedziesz prosto jak puścisz kiere to raczej coś innego.. A kiere masz po wszystkim prosto? Nie uciekła?
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
dzis udalo mi sie zrobic zbieznosc bylo ciezko ale dalismy rade wszystko wrucilo do normy auto juz nie plywa dziwne piski tez ustaly tak ze jestem zadowolony
co do kontow z tylu to jest duzo wiecej niz myslalem chodz na zywo jak i na zdjeciach az tak tego nie widac nawet mechanik myslal ze z tylu bedzie max 4,5
przod wyszedl
lewe -3,50 prawe -3,10
tyl
lewe -6,00 prawe -5,55
co do kontow z tylu to jest duzo wiecej niz myslalem chodz na zywo jak i na zdjeciach az tak tego nie widac nawet mechanik myslal ze z tylu bedzie max 4,5
przod wyszedl
lewe -3,50 prawe -3,10
tyl
lewe -6,00 prawe -5,55
dzis udalo mi sie zrobic zbieznosc bylo ciezko ale dalismy rade wszystko wrucilo do normy auto juz nie plywa dziwne piski tez ustaly tak ze jestem zadowolony
co do kątow z tylu to jest duzo wiecej niz myslalem chodz na zywo jak i na zdjeciach az tak tego nie widac nawet mechanik myslal ze z tylu bedzie max 4,5
przod wyszedl
lewe -3,50 prawe -3,10
tyl
lewe -6,00 prawe -5,55
co do kątow z tylu to jest duzo wiecej niz myslalem chodz na zywo jak i na zdjeciach az tak tego nie widac nawet mechanik myslal ze z tylu bedzie max 4,5
przod wyszedl
lewe -3,50 prawe -3,10
tyl
lewe -6,00 prawe -5,55