BMW e46 Touring 330d

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
balonik
Zaawansowany forumowicz

Post autor: balonik »

te auta sa same w sobie ładne ...........
więc po co kombinować z bad lookami czy brewkami? :mrgreen:
nie sztuką jest mieć nowe auto, sztuką jest żeby stare wyglądało jak nowe...
Awatar użytkownika
Kostek
Małopiszący
Kontakt:

Post autor: Kostek »

Tutaj dodaje srodek mojej bawary tak jak koledzy chcieli znalazlem troche czasu akurat mała spała wiec pstrykłem pare kiera gałka wnętrze M///...... :m:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

pare nowych fotek....... :kolebka:

Obrazek

Obrazek

a tutaj moje małe bmw.....

:bmw: :bmw: Obrazek :bmw: :bmw:
===BMW===
grześ
Małopiszący

Post autor: grześ »

te ostatnie zdjęcie bmw jest najlepsze,reszta to kicha he he he
Awatar użytkownika
Kostek
Małopiszący
Kontakt:

grześ pisze:te ostatnie zdjęcie bmw jest najlepsze,reszta to kicha he he he

dzieki.............
===BMW===
Awatar użytkownika
Łukasz222
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Łukasz222 »

heh no faktycznie ta ostatnia fotka jest super :)
MaT
Zaawansowany forumowicz

Post autor: MaT »

grześ pisze:te ostatnie zdjęcie bmw jest najlepsze,reszta to kicha he he he
Zgadzam się hehe :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
Kostek
Małopiszący
Kontakt:

panowie trzeba uczyc od pierwszych chwil co dobre ...... :grin: :m: :bmw:
===BMW===
aaddriannooo
Zaawansowany forumowicz

Post autor: aaddriannooo »

Kostek pisze:Tutaj dodaje srodek mojej bawary tak jak koledzy chcieli znalazlem troche czasu akurat mała spała wiec pstrykłem pare kiera gałka wnętrze M///...... :m:
w którym miejscu jest te :m: ? bo nic nie widzę !
PRIMO
Przyjaciel klubu

Post autor: PRIMO »

edeck ma racje mpakietu to ja tam nie widze...
Kiera jest pełna z czarna lera i logiem :m: , gałka ma mieć :m:
i siedzenia musza byc sportsize a nie zwykle stolki w skórze... Musisz sie jeszcze troche obyc z tematem i poczytac :)

tak pozatym bardzo fajny Touring :) na brockach nieźle wygladal :)
teraz tez niczego sobie... Wydech masz z benzyny ? z 3.0d z e60 z DPF ? Czy moze same koncowki wspawane ?
NO SPEED NO FUN ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Kostek
Małopiszący
Kontakt:

wiem jak wyglada pakiet M i kiera takze takie uwagi to do 18sto latka ktory kupil sobie pierwsze bmw 1.6 w gazie ......kiera jest cała czarna tez wiem i ze znaczek ma tez co do siedzen równiez sie zgadzam gałka akurat ma M znaczek i podsufitka tez jest czarna jak w M/// to do oczytanych i dociekliwych kolegow...... a i nigdzie nie napisałem ze całe wnetrze tylko wnetrze z kiera sie pomyliłem i tyle chyba mozna......

dodam zdjecia to moze dojrzycie znaczek m chyba ze napiszecie ze to zdjecie z innego auta bo dociekliwi tak moga napisac takze pozdrawiam.........

Obrazek

Obrazek
===BMW===
PRIMO
Przyjaciel klubu

Post autor: PRIMO »

nie potrzebnie sie irytujesz ;) napisales wnetrze wiec chcielismy Ci wskazać właściwa droge... znasz temat ok :)

a co to masz za tłumik ? bo nie odp. ?
NO SPEED NO FUN ;)
Obrazek
aaddriannooo
Zaawansowany forumowicz

Kostek pisze:wiem jak wyglada pakiet M i kiera takze takie uwagi to do 18sto latka ktory kupil sobie pierwsze bmw 1.6 w gazie ......kiera jest cała czarna tez wiem i ze znaczek ma tez co do siedzen równiez sie zgadzam gałka akurat ma M znaczek i podsufitka tez jest czarna jak w M/// to do oczytanych i dociekliwych kolegow...... a i nigdzie nie napisałem ze całe wnetrze tylko wnetrze z kiera sie pomyliłem i tyle chyba mozna......

dodam zdjecia to moze dojrzycie znaczek m chyba ze napiszecie ze to zdjecie z innego auta bo dociekliwi tak moga napisac takze pozdrawiam.........
Jak masz się tak irytować to pisz jak sprawa wygląda a nie ze ktoś Ci zwróci uwagę to od razu naskakujesz bo taki 18 latek który ma pierwsze BMW w gazie może być bardziej zorientowany w temacie niż taki 25 latek który kupił sobie 3 litrowego disla i uczy nas jak wyglada M srodek.
Co do gałki to nie widziałem takiej gałki do e46 M . Prawdopodobnie jest doklejony znaczek bądź tez Galka z modelu e36.
Awatar użytkownika
Kostek
Małopiszący
Kontakt:

powiem tyle to nie jest moje pierwsze bmw ale ok panie edeck jak nie widziałes takiej gałki to wpadnij to zobaczysz i nikogo nie ucze czego nie mozna powiedziec o tobie to tyle....i to raczej ty naskoczyles wiec koniec tematu uczep sie kogos innego albo nie wiem...... a w temacie bmw ktory jest tematem rzeka jestem cos tam zorientowany ......nie napisze ze jestem w 100% bo to nie mozliwe......ale ty pewnie wiesz wszystko.....
===BMW===
Awatar użytkownika
Kostek
Małopiszący
Kontakt:

powiem tyle to nie jest moje pierwsze bmw ale ok panie edeck jak nie widziałes takiej gałki to wpadnij to zobaczysz i nikogo nie ucze czego nie mozna powiedziec o tobie to tyle....i to raczej ty naskoczyles wiec koniec tematu uczep sie kogos innego albo nie wiem...... a w temacie bmw ktory jest tematem rzeka jestem cos tam zorientowany ......nie napisze ze jestem w 100% bo to nie mozliwe......ale ty pewnie wiesz wszystko.....
===BMW===
aaddriannooo
Zaawansowany forumowicz

Kostek pisze:powiem tyle to nie jest moje pierwsze bmw ale ok panie edeck jak nie widziałes takiej gałki to wpadnij to zobaczysz i nikogo nie ucze czego nie mozna powiedziec o tobie to tyle....i to raczej ty naskoczyles wiec koniec tematu uczep sie kogos innego albo nie wiem...... a w temacie bmw ktory jest tematem rzeka jestem cos tam zorientowany ......nie napisze ze jestem w 100% bo to nie mozliwe......ale ty pewnie wiesz wszystko.....
Ja nikogo nie uczę – sam na wszystkim się ucze. Na nikogo nie naskoczyłem tylko zwróciłem grzecznie uwagę jak sprawa wygląda z Twoim wnętrzem ///M. Mam takie samo podejście Jak do Twojej gałki ///M
ODPOWIEDZ