Damianrotfl - BMW 330Ci jesienna sesja s.4
-
- Małopiszący
u mnie wchodzi bez problemudamianrotfl pisze:maniek to Ty stałeś obok mnie na tych słoneczkach w e39 ?
SebaE36 niby 10" to nie dużo i spokojnie wejdzie do e46 z odpowiednim et więc nie mówie nie Jak by u mnie było normalne ogumienie a nie naciąg to ta felga też by inaczej wyglądała z tyłu, jest różnica między oponą 215 a 255 tyle że ta druga nie wejdzie
ta gałke wywal bo do niczego nie pasuje i psuje ladne czarne wnetrze no chyba ze do felg ma to cos pasowac ..ogolnie bawarka bardzo ładna
Ostatnio zmieniony 2013-06-12, 21:44 przez viruz, łącznie zmieniany 1 raz.
Zwyciężać Mogą Tylko Ci, Którzy Wierzą, Że Mogą !!
-
- Małopiszący
viruz jak by zwykłe coupe miało tak nadmuchane nadkola jak m3 to byłoby super. Nawet nie wiesz z ilu fajnych kompletów felg musiałem zrezygnować z powodu małych nadkoli
graty staram się ogarniać w miare funduszy i gałka też będzie inna ale to w przyszłości :]
zdjęcia są trochę obrabiane i ta gała wyszła pomarańczowa a w rzeczywistości jest taka brązowo-żółta i teraz kompletnie do niczego nie pasuje
lukam Sobie po necie i takie fotki znalazłem
graty staram się ogarniać w miare funduszy i gałka też będzie inna ale to w przyszłości :]
zdjęcia są trochę obrabiane i ta gała wyszła pomarańczowa a w rzeczywistości jest taka brązowo-żółta i teraz kompletnie do niczego nie pasuje
lukam Sobie po necie i takie fotki znalazłem
-
- Małopiszący
-
- Małopiszący
- michal87sc
- Zaawansowany forumowicz
To i ja chętnie :D:D tam w okolicach Mirowa / Bobolic / Żarek :D tam jest gdzie pstrykaćdamianrotfl pisze:tomash lampy sciemnione są tak:
chrom dookoła soczewki potraktowany czarnym matem
odbłyśnik od długich jest oklejony folią
klosze lamp nie są potraktowane folią
Głodek ja bardzo chętnie na jakąś sesję ale SMY to jest Myszków
"Przez całe ciało przechodzą ciarki. Dwie nerki rozpoznawczy znak wiadomej marki..."
-
- Małopiszący
-
- Małopiszący
jedziemy dalej z modyfikacjami
tylko tak co myślicie one są teraz czarne i wydaje mi się że dobrze to będzie pasować do spliterów i czarnej nerki
moge je też pomalować w topas przy okazji klapy ale nie wiem czy to będzie dobrze wyglądać, co sądzicie ?
zdjęcia po dzisiejszym myciu, strasznie zapuściłem ten samochód i to się już nigdy nie powtórzy
jak widać po zdjęciach nerka wróciłą chromowana i brak spliterów bo już nie mam sił ciągle podkładać desek żeby wjechać do garażu :kwasny:
tylko tak co myślicie one są teraz czarne i wydaje mi się że dobrze to będzie pasować do spliterów i czarnej nerki
moge je też pomalować w topas przy okazji klapy ale nie wiem czy to będzie dobrze wyglądać, co sądzicie ?
zdjęcia po dzisiejszym myciu, strasznie zapuściłem ten samochód i to się już nigdy nie powtórzy
jak widać po zdjęciach nerka wróciłą chromowana i brak spliterów bo już nie mam sił ciągle podkładać desek żeby wjechać do garażu :kwasny: