Cytat :VANOS - układ zmiennych faz rozrządu stosowany w BMW przede wszystkim pozwolił na znaczny wzrost momentu obrotowego w zakresie niskich i średnich prędkości obrotowych.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Ale schwert wychodzi bardzo nisko pod zderzak, w zestawieniu z Twoim obecnym zawiasem obawiam sie, ze na pierwszym zalamaniu asfaltu z placzem musialbys zbierac jego kawalki. Zajebiscie to wyglada owszem, ale do jazdy sie zrednio nadaje.
Tu masz foto fury Bartasa ze schwertem i ladnie to widac.
no zdaje sobie z tego sprawe ale wygląda pieknie..