moja tańczy ze względu na opony :Wymiana nie jest aż tak tragicznie trudna do tego użyłem palnika i tuleja prawie sama wypadła a później lewarkiem włożyłem nowa. 300 zł mechanikowi bym raczej nie dal , raz ze by coś złe złożył a drugi po co mam dać komos zarobić jak mogę zrobić to sam czas ok 2 h na os
odnośnie krytyki kolegi SOKI to chyba raczej nie jest to na miejscu. Może kolega miał inne wydatki ? a Ty go krytykujesz choćby nie wiadomo co się stało. Ja jeżdżę 7 i po remoncie silnika tez mi brakło na czujnik ABS który z ATE kosztuje 300 zl i co napiszesz ze oszczędzam albo nie stać na to auto ? Gdybyś miał 10 opon a samochodzie i jedna by się "zepsuła" wymienił byś wszystkie 10 czy patrzył kupić inną ? Trochę przegiąłeś z krytyką
e39 touring gumy pod tuleje
-
- Zaawansowany forumowicz
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Tacy sa wlasnie najlepsi. jezdzi e36 compactem 1.6 LPG a sie rzuca do ludzi z e39 ze nie maja kasy hahaha
Co do ceny tuleji e39 to faktycznie przegieli. Do E34 Lemf 60zł i tylko 2 sztuki.
Co do ceny tuleji e39 to faktycznie przegieli. Do E34 Lemf 60zł i tylko 2 sztuki.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
-
no ale wiesz jak , fora klubowe są zakładane po to żeby sobie pomagać , rozumie skrytykować tekst ... kupiłem okazyjnie 2 opony za 50 zł maja 1,5 mm bieżnika hehehe to taki absurd ale tutaj chodzi o bezpieczeństwo swoje i innych użytkowników na drodze. Ale tak , niech każdy spojrzy do swojej kieszeni i postara się tutaj pomóż , a słowa krytyki na temat pieniędzy wypowie się przed lustrem w swoim domu , o ile je ma , a może zaoszczędził i nie kupił ?:P hahaha pozdrowka
BMW to nie tylko zwykła marka, to cecha charakteru,to klasa, to elegancja ...
- Soki
- Kontakt:
Po pierwsze Kolego nie mam LPG w aucie i wydaję więcej na paliwo miesięcznie niż tatuś z mamusią mogą tobie dać. Po drugie nie jest to moje jedyne auto. Po trzecie jak jeździłem na zloty 10 lat temu to wkładałeś sobie chińskie resoraki w to było niepotrzebne bo nie wiedziałeś jeszcze jak się tym właściwie bawić. Tyle w temacieMystic888 pisze:Tacy sa wlasnie najlepsi. jezdzi e36 compactem 1.6 LPG a sie rzuca do ludzi z e39 ze nie maja kasy hahaha
Co do wymiany albo się to robi jak bóg przykazał ale nie ma tematu.
Wypowiedź została nagrodzona
Ostatnio zmieniony 2013-08-11, 08:15 przez Soki, łącznie zmieniany 1 raz.
wymieniłem nie dawno tuleje poprawa od razu założyłem lemiego bo wyczytałem że chinole szybko padają , fakt tuleje sa obciążone więc szkoda żeby robić robotę dwa razy chociaż jak posiadam już ściągacze to już nie problem
ale jestem zadania tego co kolega wyżej wcześniej śmigałem e34 i szczędziłem na części fakt stare auto nie było sensu pchać kasy teraz jednak zamierzam autem latac długo więc dla mojej buni wszystko wszystko co najlepsze
ale jestem zadania tego co kolega wyżej wcześniej śmigałem e34 i szczędziłem na części fakt stare auto nie było sensu pchać kasy teraz jednak zamierzam autem latac długo więc dla mojej buni wszystko wszystko co najlepsze
E30 318is --> E36 320 & E36 316 --> E34 520 tournig --> E39 523 touring