(E36)Classic Sedan/w siną dal..
-
- Zaawansowany forumowicz
Waldek dla mnie jest przesłodka niunia z twojego e36 Fajnie ten lakier wyszedł choć chciałbym to na żywo zobaczyć bo wiesz..
Nie myślałeś sporty wrzucić do środka? Zawsze mi się podobały takie eleganckie sedany ale z takim małym pazurem w środku pod postacią właśnie sportów i sportowej kiery.. Mogło by być ciekawie nie?
Nie myślałeś sporty wrzucić do środka? Zawsze mi się podobały takie eleganckie sedany ale z takim małym pazurem w środku pod postacią właśnie sportów i sportowej kiery.. Mogło by być ciekawie nie?
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
-
whucrew pisze:Waldek dla mnie jest przesłodka niunia z twojego e36 Fajnie ten lakier wyszedł choć chciałbym to na żywo zobaczyć bo wiesz..
Lakier po umyciu i wytarciu do sucha prezentuje sie jak na zdjęciach
błyszczy sie jak psu jajca
ostatnio porównywałem go z lakierem mercedesa cls który był o połowe młodszy (8lat) o niedawna używany tylko w niemcowni i... mój lakier prezentował,błyszczał sie lepiej
Polerka mechaniczna,kosmetyka robi robote
co do sportów to dobry pomysł..jest jeszcze plan z podsufitką nową,może szybszy silnik.. jak nie to sprzedaż i kupno następnego aua..nie szybko ale w nastęnym roku być może
pożyjemy zobaczymy
montrealblau..
-
jak je sprzedam to już mi nic do niego..whucrew pisze:Szkoda by jej było dla jakiegoś małolata który ją zajedziejak nie to sprzedaż i kupno następnego aua..nie szybko ale w nastęnym roku być może
zaopiekuje sie drugą bemką heheh
sie zobaczy bo za pół darmo jej nie oddam ,jak sie nie sprzeda za dobre peiniądze to zostanie
montrealblau..
-
Dzięki Smoke36 nabyłem w dobrej cenie nową pokrywe zaworów do m52,dzięki kolego
moja pękła bo ten kto wymieniał uszczelke dokręcał śruby pokrywy na oko zwykłym kluczem
Jedna rada panowie:
darujcie sobie naprawy u ludzi którzy nie mają do tego narzędzi i wystarczającej wiedzy bo potem wychodzą takie jaja
Z 3 miesiące temu wymieniłem uszczelke pokrywy a teraz będzie ją trzeba znowu wymienić na nową przy przełożeniu pokrywy
Dodatkowo trzeba prawdopodobnie zrobić nowy gwint w bloku silnika bo śruba nie trzyma dobrze pokrywy z uszczelką i sie sączy olej
Przy okazji wymienie olej,filtr oleju ,paliwa i kabinowy i przeczyszcze odme
sprawdze jeszcze jak sie ma obudowa filtru oleju.
Termin u mechaniorów w poniedziałek
moja pękła bo ten kto wymieniał uszczelke dokręcał śruby pokrywy na oko zwykłym kluczem
Jedna rada panowie:
darujcie sobie naprawy u ludzi którzy nie mają do tego narzędzi i wystarczającej wiedzy bo potem wychodzą takie jaja
Z 3 miesiące temu wymieniłem uszczelke pokrywy a teraz będzie ją trzeba znowu wymienić na nową przy przełożeniu pokrywy
Dodatkowo trzeba prawdopodobnie zrobić nowy gwint w bloku silnika bo śruba nie trzyma dobrze pokrywy z uszczelką i sie sączy olej
Przy okazji wymienie olej,filtr oleju ,paliwa i kabinowy i przeczyszcze odme
sprawdze jeszcze jak sie ma obudowa filtru oleju.
Termin u mechaniorów w poniedziałek
montrealblau..
-
Auto dostało nową :
-pokrywe
-uszczelke pokrywy (dany silikon na pół księżycach i z przodu silnika)
-nową przepływke bo sie kończyła
-olej Valvoline Max Life 5W40
-filr oleju,
-filtr kabinowy
-filtr paliwa (nie mam zdjęć ale był cały zasyfiony)
Plany na bierząco?
-remap silnika by uzyskać lepszy moment obrotowy
-wymiana łożyska koła/przód (bo zaczyna delikatnie huczeć)
-pokrywe
-uszczelke pokrywy (dany silikon na pół księżycach i z przodu silnika)
-nową przepływke bo sie kończyła
-olej Valvoline Max Life 5W40
-filr oleju,
-filtr kabinowy
-filtr paliwa (nie mam zdjęć ale był cały zasyfiony)
Plany na bierząco?
-remap silnika by uzyskać lepszy moment obrotowy
-wymiana łożyska koła/przód (bo zaczyna delikatnie huczeć)
montrealblau..
-
Witam
Nowym włascielem auta będe ja z czego sie bardzo ciesze, choć jak narazie auta na zywo nawet nie widziałem, zakup za mnie załatwial kolega dlatego ze ja pracuje za granica i równiez z tego powodu auta rocznie prawdopobnie nie zrobi wiecej jak 5tys km.
Z tego co już wiem auta ma kilka nie dociągnieć, które będa mnie draznic i napewno je naprawie.
Szkoda, że sprzedałeś letnie felgi no ale coś sie wymysli. Licze ze jak narazie skonczy sie na wymianie drąka kierowniczego i łożyska.
Pozdrawiam
Nowym włascielem auta będe ja z czego sie bardzo ciesze, choć jak narazie auta na zywo nawet nie widziałem, zakup za mnie załatwial kolega dlatego ze ja pracuje za granica i równiez z tego powodu auta rocznie prawdopobnie nie zrobi wiecej jak 5tys km.
Z tego co już wiem auta ma kilka nie dociągnieć, które będa mnie draznic i napewno je naprawie.
Szkoda, że sprzedałeś letnie felgi no ale coś sie wymysli. Licze ze jak narazie skonczy sie na wymianie drąka kierowniczego i łożyska.
Pozdrawiam