[E39] by michal87sc
- michal87sc
- Zaawansowany forumowicz
- michal87sc
- michal87sc
- Soki
- Kontakt:
Już ci mówiłem co o tobie myślę i co się stanie jak cię spotkam.Mystic888 pisze:Dobranocka opowiedziana, mozemy sie klasc.michal87sc pisze:No no tez tak wlasnie mysle ze by sie sprzydało 2,8 - 3,0 :D normalnie do jazdy emeryckiej bo wiadomo paliwo drogie, ale jak sie znajdzie jakiś kozak w KALAJBRZE albo GOLFIE To można by mu pokazać :P ja niestety tylko 2,0 ale ostatnio tez pokazywalem chłopaczkowi w VECTRZE Początkowo specjalnie daje sie wyprzedzac...... tak do połowy dlugosci samochoduPrzygoda pisze:sytuacjami w ktorych trzeba bylo chlopaczkom pokazac gdzie ich miejsce
ps: Taką ciekawostke wam opowiem Wracałem kiedyś z moją wtedy jeszcze nie żoną (obecnie tak) na swoim pierwszym moto jakim było CBR 600 f4i.... I staje na światłach na wysokości ŁAGISZY obok mnie seicento z dwoma łebkami i sie głupio śmieją a w SEICENTO przegazówki.... olałem Debili zapala sie zielone ruszylem normalnie (czyli lekko dynamicznie) a ten równo ze mną nagle zaczyna sie wysuwac na prowadzenie ja manetka do oporu przód sie lekko unosi.... 110km/h zapinam 2gi bieg , on dalej równo ze mną.... dopiero przy 160km/h mu pokazałem..... a swoją drogą ciekawe co tam pomodzone miał albo jaki SWAP tak czy siak daleko mu ucieklem dopiero na wysokości M1 mnie dopadł bo stałem na światłach
WYscigi dwulitrowkami, emocje jak na grzybach.
PS. Zanim nastepny raz bedziesz sie smial z "kozakow w kalajbrach", pamietaj ze kazda seryjna Cali objezdza Twoja 520
Calibre 2l to ja Compotem z dwójki objeżdżam.
Co do autka ładnie się prezentuję, trochę dopieszczenia i będzie super.
Soki pisze:Już ci mówiłem co o tobie myślę i co się stanie jak cię spotkam.
Calibre 2l to ja Compotem z dwójki objeżdżam.
Co do autka ładnie się prezentuję, trochę dopieszczenia i będzie super.
Soki, Mordeczko wyluzuj niema co się spinać i tak każdy wie co jaki motor potrafi
Dajcie spokój bo zaczyna sie tu niepotrzebny OT następny post nie na temat zostanie nagrodzony
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
- michal87sc
- michal87sc
Pierwsza beemka.... następna będzie e46 Touring 2,5 - 3,0 tyle że z LPG lud Diesel 3,0
Ewentualnie e39 sedan/touring 2,5 - 3,0 LPG lub 3,0 Diesel
Wiadomo że nie wiadomo co będzie w przyszłości, ale tak na tą chwile jakbym miał kupować to tak jak napisałem wyżej
Ewentualnie e39 sedan/touring 2,5 - 3,0 LPG lub 3,0 Diesel
Wiadomo że nie wiadomo co będzie w przyszłości, ale tak na tą chwile jakbym miał kupować to tak jak napisałem wyżej
"Przez całe ciało przechodzą ciarki. Dwie nerki rozpoznawczy znak wiadomej marki..."
- michal87sc
Dzisiaj ostatecznie zrobiłem w BMW to co nie dawało spokoju od kilku dni.....
Regeneracja rozrusznika... 146zł szczotek nie było praktycznie i automat wymieniony...
W szoku jestem 16 letnie auto pali na dotyk wystarczy doslownie pyknąć kluczykiem pali szybciej niż mój peugeot i niż nowy hyundai z salonu od ojca :D
może więc przebieg 260tys jest realny.....
Regeneracja rozrusznika... 146zł szczotek nie było praktycznie i automat wymieniony...
W szoku jestem 16 letnie auto pali na dotyk wystarczy doslownie pyknąć kluczykiem pali szybciej niż mój peugeot i niż nowy hyundai z salonu od ojca :D
może więc przebieg 260tys jest realny.....
"Przez całe ciało przechodzą ciarki. Dwie nerki rozpoznawczy znak wiadomej marki..."