7-8 września 2013 Summer Cars Party 2013
Też jadę na SCP i z racji, że dopiero teraz ogarnąłem i zdecydowałem się jechać, również chciałbym stanąć w sektorze BTS'u. Tak więc rozumiem i doczytałem- kupuje osobny bilet, a później będę się starał zaparkować w sektorze z Wami.
Gdyby ktoś zrezygnował to chętnie odkupię bilet klubowy.
djmario, jeśli będziesz podawać liczbę aut i możesz podać więcej niż kupionych biletów, to licz tez moje auto
Gdyby ktoś zrezygnował to chętnie odkupię bilet klubowy.
djmario, jeśli będziesz podawać liczbę aut i możesz podać więcej niż kupionych biletów, to licz tez moje auto
[center]UWAGA![/center]
W Niedzielę na spocie w Rybniku był poruszany temat odnośnie noclegu. Doszły nas słuchy że mają być jakieś wspólne namioty kilkunasto osobowe do wynajęcia. Na Chwilę obecną sprawa wygląda tak że każdy będzie mógł mieć swój namiot we własnym zakresie jednak będzie prawdopodobnie wymagana opłata w wysokości 10zł. Rozmawiałem z Panią Anią która opiekuje się Klubami, i taką nieoficjaną infomację dostałem. Dowiedziałem się też że stara się wywalczyć żebyśmy mogli spać w samochodach bo wiadomo, jeśli noc będzie zimna na pewno będzie to wygodniejsze Mimo wszystko samochody i tak będą w pobliżu.
Dokładna infomacja jak sprawa będzie wyglądać zostanie podana w piątek na Facebooku oraz na maila, w tym przypadku maila dostanie pewnie DjMario
To na tyle co na chwilę obecną udało mi się dowiedzieć, tak że głowa do góry wszystko będzie ok!
W Niedzielę na spocie w Rybniku był poruszany temat odnośnie noclegu. Doszły nas słuchy że mają być jakieś wspólne namioty kilkunasto osobowe do wynajęcia. Na Chwilę obecną sprawa wygląda tak że każdy będzie mógł mieć swój namiot we własnym zakresie jednak będzie prawdopodobnie wymagana opłata w wysokości 10zł. Rozmawiałem z Panią Anią która opiekuje się Klubami, i taką nieoficjaną infomację dostałem. Dowiedziałem się też że stara się wywalczyć żebyśmy mogli spać w samochodach bo wiadomo, jeśli noc będzie zimna na pewno będzie to wygodniejsze Mimo wszystko samochody i tak będą w pobliżu.
Dokładna infomacja jak sprawa będzie wyglądać zostanie podana w piątek na Facebooku oraz na maila, w tym przypadku maila dostanie pewnie DjMario
To na tyle co na chwilę obecną udało mi się dowiedzieć, tak że głowa do góry wszystko będzie ok!
Yeah i jest progres ! Wolę zapłacić tą dychę i mieć święty spokój.
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
/viewtopic.php?t=16634
Nie każdy jednak ma namiot... I właśnie myślałem, że problemu ze spaniem w aucie nie będzie bo w sumie i tak i tak będą stały na terenie zlotu... Fajnie by było jakbyście to wynegocjowali.
BYŁO: E30 M20B27 M50B20 SEDAN
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE