No i wróciliśmy Zdjęcia ma Kuti Darek i Garfild ja oczywiście byłem zbyt zajęty oglądaniem furek i odpoczynkiem
A tak w ogóle to wielki szacun za z organizowanie takiego zlotu Było na prawdę super.Tor do driftu mega.... Kto nie był niech żałuje bo jest czego
Auta do upalania było tyle że niestety musieli stać w długich kolejkach.Upalanie trwało cały dzień.
Na pewno kojarzycie naszego kolegę "DEVIL"a który upalał swoje e34 na naszych zlotach w Rybniku. Teraz się troszkę przebranżowił i do upalania doszedł też drift e36 V8 .
Troszkę dużo tego było,wiele się działo i długo by można opowiadać Dlatego za rok na pewno też nas tam nie zabraknie
Dzięki chłopaki że wytrzymaliście ze mną i za miłe towarzystwo... Brzuch mnie boli jeszcze dzisiaj
XVI OGÓLNOPOLSKI ZLOT BMW 2013 TORUŃ
- Soki
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
No Kuti nie obrażajmy tutejszych organizatorówKuti pisze:Ja z przykrością muszę stwierdzić i ci co byli na pewno się ze mną zgodzą że nasze zloty tu na śląsku niestety ale kryją się przy tym co było w Toruniu. Na pewno wrócę tam w przyszłym roku
Ale powinni jeździć do Torunia i się trochę pouczyć.
Poza tym w Toruniu odbył się pierwszy oficjalny ogólnopolski zlot BMW w Polsce, było wówczas tylko 25 samochodów. A teraz jak było widać było pewnie ponad 700