[E34] E34 Silver Diesel Project
- LuQ
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Nie, bo w tej chwili całe wnętrze mam zrobione pod jeden kolor (zdjęcia http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=164655#164655) i musiałbym dosłownie wszystko znowu rozbierać i przerabiać, a to już jest gra nie warta świeczki, bo przyzwyczaiłem się do tego typu oświetlenia i wcale mi to nie przeszkadzaAlexof pisze:To nie lepiej kupić ori a ten puścić na allegro?
Nie każdemu musi się to podobać i liczę się z tym są gusta i guściki.PRIMO pisze:kompletnie mi sie nie podoba wnetrze...
Zegary,radio,pedały nie pasuja do E34...
Kierownica też jakos dziwnie zrobiona , dales ja pogrubic ? jakos nie współgra z klaksonem... Psujesz tego klasyka
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Co jest na tym boczku? Odblaski?
Zegar na slupku tez cudowny.
jak juz wyzej pisali, wnetrze kompletna wiocha.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
- LuQ
- Kontakt:
Jest tyle opinii negatywnych co pozytywnych więc takie zachowanie jakie reprezentuje mystic (w sumie nie tylko na tym forum) mnie kompletnie nie rusza
Zaczynam powoli ogarniać to radio Muza już gra (trochę mało ustawień equalizera, ale da sie przeżyć) no i jak widać video też ogarniętem4tig pisze:Nie ma zle oj tam. Ale widze filmy ograłeś muzyka też normalnie?
- LuQ
- Kontakt:
Wcale nie czuję się urażony Zdaję sobie sprawę że oświetlenie wnętrza jest dość kontrowersyjnym tematem, co dziwne dopiero teraz zwracacie na to uwagę, a ja już tak jeżdżę ponad 3 lata (błędy młodości) i nawet wrzucałem już zdjęcia wnętrza wcześniejMoloch pisze:Kurcze bez urazy kolego ale ja tez nie mogę się przekonać jakoś do tego środka w aucie...
Tak jak wspomniałem wcześniej, drugi raz już bym tak nie zrobił z wiadomych powodów, a na tą chwilę zmiana tego wszystkiego jest nie opłacalna, zresztą jestem już do tego przyzwyczajony i nie przeszkadza mi to w zupełności.
Idąc dalej... od zawsze chciałem mieć radio z wyświetlaczem no i mam, nie zależnie od tego jak by wyglądało wnętrze to takie radio i tak bym kupił, tylko kolor podświetlenia dopasowałbym do reszty, kwestia gustu.
Kierownica.
Fakt, że dając ją do obszycia nie pomyślałem o tym że po pogrubieniu (nałożenie nowej skóry na starą) środek może się nie zgrać. Teraz to już 'musztarda po obiedzie', a nie jest to tak rażąca rzecz, bo na żywo kierownica wygląda bardzo fajnie (tak po prawdzie to ten konflikt z klaksonem dopiero na zdjęciach zauważyłem), a przede wszystkim jest bardziej miękka i lepiej trzyma się ją w rękach.
Nie wszystkie mody muszą się podobać i doskonale to rozumiem jednak widząc komentarze to dużo większy szacunek mam do ludzi którzy napiszą tak:
Didik pisze:Dosyć odważne te oświetlenie.
Jednak mnie wgl nie przekonuje
Autko widać że zadbane i dobrze, jednak ja bym został przy oryginalnym oświetleniu no i przede wszystkim zegarach
Ważne że Tobie sie podoba
niż np. tak:Kaszalot pisze:Kumpel ma takie zegary w Kalibrze... Ja osobiście wolałbym zostać przy serii, ale jeżeli Tobie się to podoba to to jest najważniejsze
Marcin pisze:Każdy Twój mod psuje to auto...
Co masz w dalszych planach???
Pewnie nas zaskoczysz
Może jeszcze ze dwa gajgery?
Płaciłeś wogóle coś za
obszycie tej kierownicy?
Nie podoba się, ok, ale rodzaj wypowiedzi tylko świadczy o takiej osobie.Mystic888 pisze:Co jest na tym boczku? Odblaski?
Jutro wkładam gwint także będzie zapewne kolejny temat do hejtowania
Pozdro
x2 To jest klasyk, a nie japoniec, żeby robić w nim takie wynalazki jak np to radio i zegary..PRIMO pisze:kompletnie mi sie nie podoba wnetrze...
Zegary,radio,pedały nie pasuja do E34...
Kierownica też jakos dziwnie zrobiona , dales ja pogrubic ? jakos nie współgra z klaksonem... Psujesz tego klasyka
Z całym szacunkiem, ale środek jak z "Szybcy i wściekli".
LuQ, zmieniaj ten środek, a od razu będzie lepiej Przyzwyczaiłeś się do tego oświetlenia, to zawsze możesz się odzwyczaić hehe
Wiadomo, że najważniejsze, żeby Tobie się podobało, ale jak sam napisałeś drugi raz byś tego nie zrobił, więc bierz się za wymienianie na ori częśći, a będzie dobrze