[E46] 320d 150ps.
Śmiesznie to dla mnie wygląda, w drugą stronę to bym zrozumiał ale tak wygląda jakby miał zeza Ale nie zmienia to faktu, że przy wyłączonych światłach przód wygląda kozacko.
BYŁO: E30 M20B27 M50B20 SEDAN
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
- Antek
- Zaawansowany forumowicz
Ksawer ma racje , zrób coś z tyłem.
Ja proponuję kupić czerwoną folię (tę co się przyciemnia lampy), i zrobić całe czerwone lampy w błotnikach , a te w klapie zostawić takie jak są.
Wydaje mi się że już efekt byłby lepszy .. (nawet jak w zamierzeniu było zrobienie wszędzie pomarańczek).
No i proponuję kupić dystanse na tylną oś, co by te kółka trochę wyszły , a nie , że takie schowane.
Ja proponuję kupić czerwoną folię (tę co się przyciemnia lampy), i zrobić całe czerwone lampy w błotnikach , a te w klapie zostawić takie jak są.
Wydaje mi się że już efekt byłby lepszy .. (nawet jak w zamierzeniu było zrobienie wszędzie pomarańczek).
No i proponuję kupić dystanse na tylną oś, co by te kółka trochę wyszły , a nie , że takie schowane.
- Antek
- Zaawansowany forumowicz
Tak też można , ja myślałem bardziej nisko budżetowo .SebaE36 pisze:A ja proponuje kupić LEDy Depo i zrobić to samo co z przodem.. Napewno bedzie o wiele lepiej. No i tył zegra sie z przodemAntek pisze:Ja proponuję kupić czerwoną folię (tę co się przyciemnia lampy), i zrobić całe czerwone lampy w błotnikach , a te w klapie zostawić takie jak są.
Bo jakby miał hajs na ledy Depo , to by też miał pewnie hajs na gwint , a nie , tylko sprężyny z M-pakietu.
ledy w sedanie ? średnio to pasuje... Niech zrobi full redSebaE36 pisze:A ja proponuje kupić LEDy Depo i zrobić to samo co z przodem.. Napewno bedzie o wiele lepiej. No i tył zegra sie z przodemAntek pisze:Ja proponuję kupić czerwoną folię (tę co się przyciemnia lampy), i zrobić całe czerwone lampy w błotnikach , a te w klapie zostawić takie jak są.
NO SPEED NO FUN
sa takie ledy smd ja miałem i przy full red przebijały elegancko...
Michalik w sedanie tez je ma i smigaja jak sie patrzy PY21W
http://allegro.pl/zarowki-zarowka-canbu ... 18659.html
Michalik w sedanie tez je ma i smigaja jak sie patrzy PY21W
http://allegro.pl/zarowki-zarowka-canbu ... 18659.html
NO SPEED NO FUN
Masz po 3 ringi czy to tak się odbija? Z przodu wygląda bardzo okazale tylko żeby tak nisko była w standardzie a nie w rynsztoku Ale niczego się nie czepiam skoro masz to i tak w planach.
Co do ankiety to wewnętrzne zostaw.
Co do ankiety to wewnętrzne zostaw.
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
/viewtopic.php?t=16634