7-8 września 2013 Summer Cars Party 2013
[center]dobra to wypośrodkujmy to i oficjalnie już:[/center]
[center]ZBIORKA NA 3 STAWACH GODZINA 9:00 ROZDANIE BILETOW KROTKA POGAWEDKA I WJAZDZAMY NA IMPREZE[/center]
mysle ze do tej godziny wszscy sie wyspią i dojada bez problemow
Prosze teraz resztę o reszte ekipy o zrobienie zbiorek w innych miastach
[center]Dąbrowa i okolice myśle zbiórka na AUCHANIE W SOSNOWCU o GODZ. 8:30 i odjazd 8:45 [/center]
[center]ZBIORKA NA 3 STAWACH GODZINA 9:00 ROZDANIE BILETOW KROTKA POGAWEDKA I WJAZDZAMY NA IMPREZE[/center]
mysle ze do tej godziny wszscy sie wyspią i dojada bez problemow
Prosze teraz resztę o reszte ekipy o zrobienie zbiorek w innych miastach
[center]Dąbrowa i okolice myśle zbiórka na AUCHANIE W SOSNOWCU o GODZ. 8:30 i odjazd 8:45 [/center]
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
O jezu tak wcześnie... Tyrany a nie ludzie...
Wodzisław/Rybnik CRAB Godzina 7:45, Godzina 8:00 WYJAZD
Uwaga! Jeśli ktoś chciałby się dołączyć na autostradzie przed gliwicami to zrobimy szybki 5 minutowy postój na MOP Knurów o której godzinie nie wiem, myślę że około 8:30 ale to już dzwonić do mnie o dokładne info
TEL: 725873811
Wodzisław/Rybnik CRAB Godzina 7:45, Godzina 8:00 WYJAZD
Uwaga! Jeśli ktoś chciałby się dołączyć na autostradzie przed gliwicami to zrobimy szybki 5 minutowy postój na MOP Knurów o której godzinie nie wiem, myślę że około 8:30 ale to już dzwonić do mnie o dokładne info
TEL: 725873811
Ostatnio zmieniony 2013-09-03, 19:22 przez Moloch, łącznie zmieniany 2 razy.
Ja bym od Craba liczył 45 min na dojazd do trzech stawów...15 min to masz sam dojazd do bany, a pół godziny to nie wiem czy starczy żeby się doturlać do trzech stawów. Myślę że 7:45 będzie idealnie na zbiórkę i o 8:00 wyjechać jak Moloch pisał. Ale nie robił bym postoju po drodze. Pojedziemy jak zwykle powoli to nas dogonią. Ewentualnie postój na telefon.
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
/viewtopic.php?t=16634
[center]W kwestii grilli na imprezie - przypominam, że podczas trwania imprezy jest zakaz grillowania, każdy grill może zakończyć imprezę !
(wymogi ustawy o imprezach masowych, nie nasza wola!!!)
Dopuszczalne grille będą w strefie noclegowej Summer Cars i tylko tam, wieczorem po zakończeniu imprezy będzie je można zrobić.[/center]
[center]i MAPA IMPREZY:[/center]
(wymogi ustawy o imprezach masowych, nie nasza wola!!!)
Dopuszczalne grille będą w strefie noclegowej Summer Cars i tylko tam, wieczorem po zakończeniu imprezy będzie je można zrobić.[/center]
[center]i MAPA IMPREZY:[/center]
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia