Kartki wydrukowane
Aż się przy 30tej kartce z drukarki dymiło
Dodałem do nich dosłownie malutki bonus reklamowy
Jutro jeszcze tylko woskowanie i do soboty
My już gotowi, prawie spakowani, ubrania czekają na poranne szykowanko
U nas wczesna pobudka więc chwilę przed tv pokibicujemy naszym
i widzimy się z ekipą BTS o 9tej
Pozdrawiamy i do zobaczenia.
A już za kilka godzin Summer Cars Party 2013
To, co kocham to styl i moje miasto-
sprawd? co pod maską pali jak tabasco...
(OO=[|]=OO)
Jednak człowiekowi sie przysnelo xD wiec do zoba na 3stawach xD UWAGA- mam jedna wejsciowke za free by sie nie zmarnowala jak ktoś nie ma jeszcze biletu i bedzie jako pasażer /pieszy to wystarczy ,ze przewioze go przez bramki jako Moj pasażer i wchodzi za free jak coś to 690000270 bede przed 9(7er Mat
Jednak człowiekowi sie przysnelo xD wiec do zoba na 3stawach xD UWAGA- mam jedna wejsciowke za free by sie nie zmarnowala jak ktoś nie ma jeszcze biletu i bedzie jako pasażer /pieszy to wystarczy ,ze przewioze go przez bramki jako Moj pasażer i wchodzi za free jak coś to 690000270 bede przed 9(7er Mat
my już wrocilismy z racji tego ze urlop takze pozostało sie nam spakowac i jutro heja
Było jak zwykle zajebiście a to zasługa ekipy BTSu pogoda dopisala i jutro tez ma dopsac , furore w tym roku zrobila przyczepka czyli 1/2 e34, minibajk, fura Molocha i Kolebki ( dwie dupeczki Kolebce wytarły skórke aż miło )
ALe myśle żę to dopiero preludjum przed tym co bedzie sie dzialo dzis wieczorem i w nocy
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany