Sebae36, Co do szerokości się zgadza, dlatego pisałem, że te 9j na tyle to by stykło. Jest jak jest. Ja się ciesze z tych bbsów. Et 20 8j i można zglebić dobrze. Z tyłu mam wycięty rant w nadkolach, inaczej na takiej glebie by się opony nie zmieściła. Jakie Et ma 9j? Ze względu na moje przygody z podnośnikami przód jest nadal wysoko.
Zychu., Dzięki, właśnie pokazałem na zdjęciu, że zderzak wisi i jest do zrobienia, ale to kwesta chwili. Gorzej z tym mocowaniem sanek.
I po co bylo tak cwaniakowac 2.0? Ile mandatu dostales?
PS. Ladnie wyglada w lusterku
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
mystic, 100zł za przejście na pasach przy czerwonym świetle, hahahha Myślałem, że po prawku 2.0, ale przy zakrętach większość odpada.. ciekawe czemu? Pewnie dlatego, że na prostej dają tylko rady
Moje zdanie co do autka znasz. Ponieważ lampy ci parują to może ta rada ci pomoże Ja swoje rozebrałem , wyjąłem uszczelki, poządnie umyłem i wyczyściłem , wysmarowałem wazeliną techniczną , dokładnie założyłem. Przy składaniu dodatkowo zaklepałem te blachy co sciskają szkło z obudową i przestały parować.. Spróbuj bo to cieszy
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Whucrew, ja też lampy rozbierałem do malowania odbłyśników i to dwie pary. I każde po tym zabiegu czasem po myjce parują. Trzeba kiedyś to zrobić. Będzie zima, to będzie trochę czasu. Tak samo je dobrze uszczelniałem, ale to jakoś nic nie daje. Trzeba poprawić
wbs pisze:Głodek, chodzi Ci o te na żarówki? Kiedyś jak nie miałem założonych to nie parowały.
Dokładnie tak zaślepki na żarówki ,możesz jeszcze w lampie gdzieś z boku przykleic te torebeczki co są w butach jak kupujesz nowe ,one pochłaniają wilgoc
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Samochód trochę się zmienia. Skóra została sprzedana, radio, kierownica, podsufitka itd. Sporo gratów ze środka zniknęło i dalej znika. Czas mnie ogranicza. Dziś udało wydrzeć się z samochodu dobre 80kg. Czas na elektrykę zbędną oraz wygłuszenia przenie oraz podlogi (resztki). Kiera jest nowa, czekam na fotel i mocowania, beda pewnie w poniedziałek. Niebawem zdjęcia z wybebeszenia.