[E36] "Padło" MalinQ
Panowie i Panie!
Widzę że zrobił się w temacie niezły burdel, najpierw były pochwały, teraz ostra krytyka, może to uzasadnione a może i nie... Mnie też nie podoba się co z tym autem zostało zrobione, ale są plany pomalowania go wiec malinQ nie powiedziała jeszcze jednego słowa.
Proponuję zamknąć gorącą dyskusję w temacie i poczekajmy na efekty, eż niestety troszkę nie pobłażliwym okiem zacząłem patrzeć na ten temat ale nie skreślam go na amen
Tak że MalinQ czekamy na to co napisałaś, mam nadzieję że nikogo nie zawiedziesz, pozdro
Widzę że zrobił się w temacie niezły burdel, najpierw były pochwały, teraz ostra krytyka, może to uzasadnione a może i nie... Mnie też nie podoba się co z tym autem zostało zrobione, ale są plany pomalowania go wiec malinQ nie powiedziała jeszcze jednego słowa.
Proponuję zamknąć gorącą dyskusję w temacie i poczekajmy na efekty, eż niestety troszkę nie pobłażliwym okiem zacząłem patrzeć na ten temat ale nie skreślam go na amen
Tak że MalinQ czekamy na to co napisałaś, mam nadzieję że nikogo nie zawiedziesz, pozdro
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Tu nie chodzi o to kogo na jaki silnik stac. Chodzi o to zeby nie robic z BMW wiochy.
A Malince udaje sie to w 100%.
Wiec teraz nie dziw sie, ze ja nie chce galerii na tym forum. Bo jesli moje 550iM ma byc kojarzone z takimi samochodami to sorry, ale odpuszczam.
A Malince udaje sie to w 100%.
Wiec teraz nie dziw sie, ze ja nie chce galerii na tym forum. Bo jesli moje 550iM ma byc kojarzone z takimi samochodami to sorry, ale odpuszczam.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Mi osobiscie wstyd ze tu sa tacy 'klubowicze' to psuje wizerunek marki i przez takie walsnie modyfikacje idzie opinia o wlascicielach bmw ktora glosi ze sa dresami itp... No i zgadzam sie z kolega wyzej trzeba sie powaznie zastanowic czy chce sie byc stawanym z takimi samochodami w jednym szeregu...
Moja laleczka tez nie jest jakas perelka ale kocham ja i nie zamienilabym ja na nic w swiecie. A to ze mam rdze to mam skasowac sie z forum? No i powinnam zdrapac naklejki bts ktore mi zostaly po poprzednim wlascicielu?
A pytam bo ostatni watek byl taki ze miala byc cala malowana. I jest juz niebieska?
A pytam bo ostatni watek byl taki ze miala byc cala malowana. I jest juz niebieska?
Powiem ci droga MalinQ, Mam nadzieje że o autka lepiej dbasz niżeli o swoje mieszkanie bo jak tak samo to
Nasza Perfekcyjna Pani Domu
http://tvnplayer.pl/programy-online/per ... ladaj.html
Nasza Perfekcyjna Pani Domu
http://tvnplayer.pl/programy-online/per ... ladaj.html
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
A ja chcialem pogratulowac zwyciestwa z Pania Agatka i zyczyc, zebys doprowadzila samochody to takiego stanu jak pokoje na koniec filmu.
Odkurzacz sie sprawdza?
Odkurzacz sie sprawdza?
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.