SPOTKANIE KLUBÓW ŚLˇSKICH?

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
adamwsb

Post autor: adamwsb »

ja na 40 procent moge jechac
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Post autor: dave »

A mnie sie coraz bardziej odechciewa bo nie lubie buraczenia jak czytam to co tam na RTK Malutka wypisuje to sobie chyba odpuszcze ta impreze.
Obrazek
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

w Kamieniu to jest. Dave, jak pojedziemy to nie musimy z nimi rozmawiac :P
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

No zobaczymy wiec na razie zostaje na 80% :wink:
Obrazek
zawias

Post autor: zawias »

dokladnie nikt z nikim nie musi gadac Dave a komentarze olej jak mozesz skopiuj co ona pisze haha posmiejemy sie razem :D
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

ja w tym sezonie juz raczej nie bede jezdzil bunia :/ wiec spocik odpada.... chyba ze ktos ma 2 miejsca :D :roll:
Obrazek
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

zawias pisze:dokladnie nikt z nikim nie musi gadac Dave a komentarze olej jak mozesz skopiuj co ona pisze haha posmiejemy sie razem :D
malutka pisze:
Tomek325i pisze:Niestety albo mi sie wydaje albo koledzy z STK nie wykazuja zainteresowania tym spotkaniem...

szczeze to mam cie kolego dosc na kazdym forum cos glupio piszesz , a mialo byc to spotkanie R-T-K , S-T-K, C-T, S-T-S a ty sie wprosiles jako BTS wiedz nie wiem o co ci chodzi a na gwarusiu sobie mozesz sam zrobic spot czy tam zlot skoro mialo to byc spotkanie tych klubow to po srodku jest kamien i mnie nawet nie wkurzaj bo dopiero zobaczysz zainteresowanie od strony S-T-K

pozdrawiam wszystkich ale Kamil juz podjal miejsce spotu u nas na forum i wszystkim pasuje
malutka pisze:Tomek325i,

jesli bys chcial wszystkie kluby zwolac na jeden parking to Ci braknie i parkingu pod auchanem i wtedy to nie jest spot tylko zlot , a my chcemy spedzic czas w najblizszym gronie znajomych a nie takich co nawet o istnieniu nie wiadomo
Obrazek
KeMaS

Post autor: KeMaS »

jak bede mial autko sprawne to moge jechac
zawias

Post autor: zawias »

co to za laska? pewnie jezdzi Stuningowanym Seicento plus Subwoofer z Biedrony , zENADA ! :evil: stfu....
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Je
Ostatnio zmieniony 2007-10-08, 16:08 przez dave, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
kocik

Post autor: kocik »

ja postaram sie byc
olka

Post autor: olka »

wole nie komentowac tego co pisze malutka... co do STKa to macie racje, niektore osoby w tym klubie czuja sie gwiazdami, ale nie wszyscy ;)

heh, szczerze mnie ciekawi co to bedzie za spotkanie i wlasnie z tej ciekawosci sie tam przejade
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

jak mnie ktos zabierze to tez pojade :D :P
Obrazek
olka

Post autor: olka »

wydaje mi sie ze u Krzysia byloby miejsce dla Ciebie i Ani ;) tylko musisz go zapytac bo ja za niego nie decyduje ;)
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

no Ok to zapytam Krzycha :D tylko czy wam sie oplaca jechac po Nas az tutaj a po
Obrazek
Zablokowany