Panowie jeśli kupie nie kompletny zderzak z m pakietu, co musze dokupić ? listwy z mojego będą pasować ? Potem tylko dokupić tą kratke i halo ? mocowanie itp wszystko pasuje, tak ?
Na obu zdjęciach jest po jednym ringu Powiem Ci, że nie ma aż takiej tragedii, w nocy jechałem raz i wszystko widziałem, ale wiadomo, lepiej bez folii.
TO dziwnie wyszło bo wygląda jakby wokół soczewki świecił ring. Na lewej lampie dobrze to widać. Sorki za błąd Oceniając jescze raz - tak zostawić po wew. stronie
BYŁO: E30 M20B27 M50B20 SEDAN
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
Folia będzie zerwana i będą wstawione krzyże, z ringami jest dosyć długa historia, ale mam na nie kupca, obiecałem gościowi i jeśli będzie chciał to mu je sprzedam, zrobie tutaj aktualizacje jeśli będzie już BH i mycie, przygotowanie lakieru na zime Pozdrówka !
Dodam 3 fotki, zbytnio nie umiem robić zdjęć, ale czasem mnie kusi i wyskakuje gdzieś coś zrobić Jutro za pomocą kumpla wkładam krzyże w lampy, folia już poszła out
VT z felgami, nie widać tutaj rantu ale przód ma być 8J a tył 9J.
jak chcesz możemy skoczyć jutro razem gdzieś porobić foty mamy do Siebie niedaleko a ja trochę cykac umiem przewaznie noca;)))) Jak cos pisz PW pozdrówka;)
stylingi 32 ? 18" rozumiem ? Czemu mają ocierać ? M E R O miał w E46 i nie ocierały. Teraz w E46 stylingi (moje ex fele) ma Didik i zapytaj jego czy mu coś trze.