No a nie lepiej było zagazować e36? Mam wrażenie ,że twoje e36 było by łatwiej utrzymać w relatywnie dobrym stanie niż 5er..Tak czy siak życzę dużo radości i bezawaryjności.. Fajne auto, zawsze się mi podobały te piątki
P.S. na s32 może być elegancko Już nie mogę się doczekać, żeby to zobaczyć
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
whucrew pisze:No a nie lepiej było zagazować e36? Mam wrażenie ,że twoje e36 było by łatwiej utrzymać w relatywnie dobrym stanie niż 5er..Tak czy siak życzę dużo radości i bezawaryjności.. Fajne auto, zawsze się mi podobały te piątki
P.S. na s32 może być elegancko Już nie mogę się doczekać, żeby to zobaczyć
jestem tego samego zdania....szkoda e36 ale znajac podejscie cos z 5er wykombinujesz .... low with the flow
"wszystkie pieniadze wydaje na BMW...
reszta to zmarnowane pieniadze..."
Fajnie fajnie! Te opony też paszą bardzo. Wymyśl coś żeby te kapsle założyć plus gleba i będzie malina! Dobrze kombinujesz z tym autem
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Alexof, chciałem przednie kierunki białe ale coraz bardziej się przekonuję do pomarańczy. Tył chciałem biały ale rozważam też opcję całkowitej czerwieni...
Pomarańcze świetnie wyglądają przy czarnym w e36, tak jak to było u Ciebie. Od e34 w doł włącznie już mi to nie pasuje tak jak wyżej. BH na tyle przy ciemnym a tymbardziej czarnym kolorze - dla mnie miazga.
BYŁO: E30 M20B27 M50B20 SEDAN
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT