Mozna takie cos zrobic i zaprosic jeszcze paru gosci z seryjnymi silnikami. Chetnie bym to obejrzal a potem sie pogonil z najszybsza e30
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Dzisiaj odpalalismy. Silnik super. Drze morde jak wsciekly. Zostalo pospawac wydech
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Przód M50 a tył m20, problem będzie tylko z dyfrem bo apsik chce zostawić póki co seryjny czyli 4.10, więc do 3 biegu będzie mógł stać w miejscu, najlepszy byłby z diesla 2.4d 3,23 albo z e34 520 3,45
Samochód odebrany, wrażenia z powrotu do domu... brakło mi słów. Na pierwszym i drugim biegu zamiatało tyłem, co do swapu jestem zadowolony w 110%, profesjonalna robota Darexa, faktycznie dyfer mógłby być o innym przełożeniu ale puki co zostanę przy tym co jest, a co do zdjęć zrobię jutro bo teraz już się robi ciemno, ale m50b25 w takiej budzie robi straszną robotę