E30 by ApsikE30
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Na pierwszy i drugim zamiata? ja wiem, ze na trzecim tez potrafi
Fajnie, ze jestes zadowolony. Dzisiaj nawet uznalismy, ze b25 to taki optymalny silnik do e30
PS. Prosze usun ta siatke na kroliki i wstaw normalnie lampe
Fajnie, ze jestes zadowolony. Dzisiaj nawet uznalismy, ze b25 to taki optymalny silnik do e30
PS. Prosze usun ta siatke na kroliki i wstaw normalnie lampe
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Tutaj foto:
Uploaded with ImageShack.us
Tak jak już mówiłem wszystko ładnie ślicznie wykonane, uciechy sporo także nic tylko jak lać i cieszyć się jazdą
Tak jak już mówiłem wszystko ładnie ślicznie wykonane, uciechy sporo także nic tylko jak lać i cieszyć się jazdą
Nie mam pieniędzy, ani strachu...
Tutaj foto:
Nie mam pieniędzy, ani strachu...
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Przelot do wolnossacej benzyny sie totalnie nie nadaje.
Teraz wydech brzmi bardzo fajnie i spelnia swoje zadanie. Pomysl nad koncowka, bo ta jest slaba...
Teraz wydech brzmi bardzo fajnie i spelnia swoje zadanie. Pomysl nad koncowka, bo ta jest slaba...
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
ta puszka filtra też jest ori tak ? fajnie tam pasuje był jakiś problem ją włożyć ? bo zawsze myslałem ze nie wejdzie tam. a ta plastikowa osłona świateł tam jest założona ?DAREX pisze:wszystko jest w całości wyjęte i wlozone z dawcy e36 325Aurel pisze:z tym ładnie ślicznie to znowu nie przesadzaj;) puszka powietrza jest z e36 ? jaką tam masz średnicę wylotu to przepływki ? jest ta sama co przepływka czy mniejsza ?