Haha . A to Twoja e36 na s32 z trumna na dachu widzialem . Jechalem hamulce odebrac kawalek dalej. Sliczna ta Twoja e36 , klei oko , tymbardziej , ze powoli zaczynam sie rozgladac za sedanem w tej budzie .
No świetnego masz tego turasa Też się ostatnio minęliśmy koło TOMASA na Wodzisławskiej i potem stałeś na parkingu Żabki na Zamysłowie. Auto faktycznie robi robotę i te koła to już miazga.
PS. Mieszkasz na os. I-ego Maja w Wodziu? Bo tam też często auto widuję koła lewiatana
M E R O pisze:Haha . A to Twoja e36 na s32 z trumna na dachu widzialem . Jechalem hamulce odebrac kawalek dalej. Sliczna ta Twoja e36 , klei oko , tymbardziej , ze powoli zaczynam sie rozgladac za sedanem w tej budzie .
No akurat jechałem ze szwagrem na spot do Rybnika i mało co a by nam własne szczęki kolana połamały jak zobaczylismy twojego turrrrasa Jak możesz to powiedz gdzie te hamulce tam ciosałeś? A z tym sedanem to ty poważnie ??
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Hamulec w koncu sam bede ogarnial bo mi sie mozliwosci warsztatowe poprawily , a co do turasa to jest na sprzedaz ( czy sie sprzeda to inna opcja ) .
Jak ktos raczy przygarnac to jest plan na 2 beciny jedna e36 a druga to jeszcze zobaczymy
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Bardzo fajnie wygląda. Germański oprawca ma podobne