LuQ, sorki że sie wypowiem ale miałem Xenon 4300K w poprzedniej mojej E34 i powiem Ci szczerze że to drogi nie oświetla , po za tym że wygląda kozacko w BH . Ale to moje zdanie
PS: rurka z tyłu ładnie wygląda , prawie jak u mnie Pozdro
No nie wiem, ja widzę bardzo dużą różnice w oświetleniu drogi. Znaki są dużo bardziej widoczne (i dużo wcześniej), pobocze mam ładnie doświetlone, czego wcześniej nie było, o samym zasięgu świateł, jak jedzie się nieoświetloną drogą, nie wspomnę
ringi narazie zostają (ale nie wykluczam ich wywalenia ;p), zderzak Mkowy już mam na oku, i lusterka polifty też, także myślę że na wiosnę trochę się pozmienia
Długo nic się tu nie działo, bo swoją galerię oraz przebieg prac przy aucie przeniosłem na fanpage założony na facebooku, także wszystkich na niego serdecznie zapraszam E34 Silver Diesel Project
A tu parę aktualnych zdjęć autka
Ostatnio zmieniony 2015-04-25, 17:52 przez LuQ, łącznie zmieniany 4 razy.
LuQ, powiedz mi ile ty tam masz z przodu niżej niż seria... springi same tak ? -70, -80 ? Sorki ale nie chce mi się szukać bo pewnie gdzieś tu pisze u Ciebie w temacie
Kaper, nieszczęsny gwint technixa włożony skręcony na max, ale na przyszły sezon planuję mniejszy profil na przód + naciąg a w gwincie wywalić 1 śrubunek, także może urwę jakieś 1,5 centa jeszcze
Trochę sie ostatnio pozmieniało
Nie jest to efekt końcowy. Niestety musiałem podnieś auto z przodu o 1,5cm od poziomu w którym chciałem je mieć, bo opony oparły się o pierścienie gwintu Także póki co, tak to siadło, a ja czekam na dystanse