[E46] 318ti by Cupi
Na razie priorytetem będą między innymi przyciemnione szyby, zderzaki czy jakaś gleba, więc lampy troszkę zmodzone pozostaną.
Może w późniejszym etapie.
Co do sprężyn to coś możecie polecić? Nie bardzo mam gdzie i jak obczaić jakie będą najodpowiedniejsze, ale myślę że max 40mm będzie idealnie ?
Amortyzatory na razie zostaną seryjne.
Ktoś posiada w okolicy kompa, żeby uaktywnić mi BC ?
Może w późniejszym etapie.
Co do sprężyn to coś możecie polecić? Nie bardzo mam gdzie i jak obczaić jakie będą najodpowiedniejsze, ale myślę że max 40mm będzie idealnie ?
Amortyzatory na razie zostaną seryjne.
Ktoś posiada w okolicy kompa, żeby uaktywnić mi BC ?
No i wszystkie najbliższe plany odłożone na bok...
Oczywiście przez kogo?
Przez jakiegoś palanta co myślał że moze tak bezczelnie kopać kogoś w bok samochodu..
Oczywiście przez kogo?
Przez jakiegoś palanta co myślał że moze tak bezczelnie kopać kogoś w bok samochodu..
Ostatnio zmieniony 2016-04-16, 06:58 przez Cupi, łącznie zmieniany 1 raz.
Pewnie że się wyliże
Ciągle czekam na rzeczoznawcę. Jeśli uda się wyrwać konkretną kasę to większość planów będzie zrealizowanych w najbliższym czasie.
Złości przeszły, teraz czas realizować plany
PRIMO miałem okazję kupić w niezłej cenie H&R, które niedługo śmigały nie po naszych dziurach, a po niemieckim imperium, ale przeraziło mnie obniżenie ok 6 cm.... ( wcześniej były na e46 sedan)
Słyszałem też że te same sprężyny o mniej obniżą compacta/coupe, niż sedana/touringa ale nie wiem jaka jest różnica i czy wszystkich sprężyn się to będzie tyczyło.
Ciągle czekam na rzeczoznawcę. Jeśli uda się wyrwać konkretną kasę to większość planów będzie zrealizowanych w najbliższym czasie.
Złości przeszły, teraz czas realizować plany
PRIMO miałem okazję kupić w niezłej cenie H&R, które niedługo śmigały nie po naszych dziurach, a po niemieckim imperium, ale przeraziło mnie obniżenie ok 6 cm.... ( wcześniej były na e46 sedan)
Słyszałem też że te same sprężyny o mniej obniżą compacta/coupe, niż sedana/touringa ale nie wiem jaka jest różnica i czy wszystkich sprężyn się to będzie tyczyło.
Ostatnio zmieniony 2016-04-16, 06:59 przez Cupi, łącznie zmieniany 1 raz.