Fajnie przystrojona Ja kiedyś swoje e39 też do takiego celu używałem .. Po prostu piątki mają tą prezencje .. A twoje autko to już wyjątkowo.. Pozdro Jest piękna
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Jak zawsze piękna. Majk jak ty to robisz ,że ona wciąż jest taka śnieżna? Nie brudzi ci się to auto?
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Jaaaaa! Zgroza! Ona była brudna! Co się z tym światem dzieje?!
Jadę dziś z pracy i widzę pupę od jakiegoś białego e39. I tak sobie myślę: "ale fajna piątka''. Podjezdzam bliżej i nagle: Wow! Tusz to twoja maszyna! Robi wrażenie w realu Powiem ci ,że biały kolor ją strasznie wyszczupla. Nie jest taka rozlazła jak większość e39. Na żywo wygląda zarazem sportowo i elegancko. Piękna jest i tyle Pozdro Majk
Jako że trzeba było umyć auto przed jutrem i koniec sezonu na letnie obuwie takie szybkie cztery foty wieczorne robione na szybko lancą z myjni Wiem wiem jakość nie poraża.
"Pod maską nic nie musi do siebie pasować kolorystycznie nie jeżdżę z nią otwartą. Było by to co najmniej nie praktyczne "