No hej! Zapraszam wszystkich chętnych z okolic i nie tylko Proponuję tę niedziele na Cukrowni Chybie lub Samolot przy Orlenie? Co wy na to? Myślę ,że fajnie będzie rozpocząć taką tradycję na naszej ziemi Godzinka jakaś popołudniowa typu 16 , 17?
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
VVTI_2.8TDS pisze:Panowie zmiast tworzyc spoty pod domem dostosujcie sie do innych i zapraszam np. cyklicznie co weekend na rybnik...
nie chcesz nie musisz przyjezdzać
djmario pisze:Spot pod domem na który przyjadą dwa auta na miesiąc???
I gdyby nawet przyjechało jedno to warto bo tu chodzi nie o auta tylko o przyjaznie
A po za tym jeśli nie macie ochoty wpaść gdzieś indziej niż zwykle to po co robicie OT? Całuski
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Inicjatywa whucrewa jak najbardziej na tak W okolicy nic sie nie dzieje poza pseudo paleniem gumy i ala driftu pod tesco w bb w godz wieczornych takze ze swojej strony Panowie i Panie tez zapraszam im wiecej zapalencow marki tym lepiej !!
AMI E46 pisze:na zakończenie się nie wybieram bo już plany są na sobotę. ale w niedziele z przyjemnością wpadnę
peter9997 pisze:Stworzymy stałą grupkę ze śląska cieszyńskiego to potem się doczepimy do reszty od czegoś trzeba zacząć
To jak chłopaki Niedziela pasuje ok 16.00?