Panowie szybkie pytanie jaki olej polecacie/lejecie do swoich bawarek? Będę w tym miesiącu zmieniał olej i zastanawiam się jakiej firmy kupić? W moim e46 według książki serwisowej był lany zawsze castrol edge 5w30 Longlife. Takim też zalałem po zakupie auta. Czytając opinie na temat castrola to nie są one za specjalne, czy to po prostu brednie? Myślę o LIQUI MOLY albo MOTUL również 5w30 i specyfikacją jak castrol.
Dzięki za pomoc. Kupiłem jednak MOTUL'a. Bardzo dużo dobrych opini. Nie rozlewany w polsce (ponoć rozlewany tylko w jednej fabryce we francji na każdy rynek) Fajnie pachnie xD Jedyny minus to cena ale bawarka nie może jeździć na byle gównie. Do tego filtry BOSCH.
Kupiłem sobie oryginalne tylne lampy w klape po lifcie. Już zamontowane ale ciemno i nie zrobiłem żadnych fot. Może jutro uda się coś zrobic zeby pokazac jak to się prezentuje na aucie.
No mi się podoba, tylko jak już masz te po liftowe, to szukałbym też LED, zamiast tych zwykłych lamp.. To tylko moje skromne zdanie... Musimy się kiedy zespocik!!