[E39] 520i by djmario
klosze sa z TYCa z montażem nie było najmniejszego problemu trzeba tylko uważać z zapinkami żeby nie ułamaćSoki pisze: Najbardziej interesują mnie klosze przednie z jakiej firmy kupiłeś i jak było z montażem??
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
hee na 1 stronie wsio pisze nie ma sie czym zachwycac 16", 215 jak beda fundusze na wiosne to beda inne felgi a i opony juz nadaja sie po tym sezonie do wymianySoki pisze: Jaką tam masz felgę u siebie i rozmiar opon??
BeleX pisze:oj mario mario...a gdzie gwint....ostry tuning mial byc
miało byc grubo a wyszlo jak zwykle
jutro zaczynamy zabawe w monster garage
a słowo stało sie ciałem
na pierwszy rzut poszła strona lewa, tarcza hamulcowa dewastacja po sciagnięciu dobrze ze czasami sie nie wie jak wygladaja częsci odpowiedzialne za bezpieczenstwo bo nie wsiadło by sie do autka do wymiany z lewej strony pozostaje po ogledzinach dolny wachacz
i nowki sztuki już po załozeniu
prawa strona troche lepiej wygladała oczywiście oprocz tarczy ale z racji tej ze bedzie wymieniany wachacz po stronie lewej, zeby był komplet prawa też takowy dostanie
i zdjecia buni po zabiegu, była taka koza ze wszedl w nadkole tłok
wszystko hula, oprocz tego wyczyszczone jarzma klocków, piasty, sruby, i inne takie, nasmarowane i zabezpieczone miedzią
PODZIEKOWANIA DLA KUTIEgo I KSAWERA
na pierwszy rzut poszła strona lewa, tarcza hamulcowa dewastacja po sciagnięciu dobrze ze czasami sie nie wie jak wygladaja częsci odpowiedzialne za bezpieczenstwo bo nie wsiadło by sie do autka do wymiany z lewej strony pozostaje po ogledzinach dolny wachacz
i nowki sztuki już po załozeniu
prawa strona troche lepiej wygladała oczywiście oprocz tarczy ale z racji tej ze bedzie wymieniany wachacz po stronie lewej, zeby był komplet prawa też takowy dostanie
i zdjecia buni po zabiegu, była taka koza ze wszedl w nadkole tłok
wszystko hula, oprocz tego wyczyszczone jarzma klocków, piasty, sruby, i inne takie, nasmarowane i zabezpieczone miedzią
PODZIEKOWANIA DLA KUTIEgo I KSAWERA