Na wiosne myśle pomalować na grafit z duża ilością brokatu czy coś, bardziej takiego a jak nie to srebrny, nie mam pomysłu na kolor.. O ironio... jak zwykle kolor
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Felgi które masz mają taki potencjał a u ciebie się marnują.. Gleba i jakiś mądry kolor.. Wiesz o co kaman?
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Koło na srebrno, gwint do tego - ustaw kąty jak należy i będzie malyna a nie cudowanie z kolorem felg itd... No i lustra pomaluj w kolor auta a nie cudowanie
Spójrz na e46 Milesia: kolor jak u Ciebie, srebrna felga + normalny zawias i auto może się prezentować
spokojnie, lustra wrócą do swojego normalnego koloru i felgi tez. Tylko że nie chce zwykłych srebrnych.. Musi je coś odznaczać, no i apropo gwintu, trza znać obciązenia osi.. Skad informacje o tym wykrzesać ? Tylko to mnie narazie powstrzymuje od zamawiania
hmm, apropo kupy szytgar mój powiada "o tak, człowiek co ma felgi o kolorze zdrowej kupy"