German pisze:Korzystając z okazji i przyrządów warsztatowych zmierzyliśmy z Pawłem Eta kompresje wynik myślę bardzo pozytywny a wycisło ( 14,5 ) na każdym z cylindrów dokładnie tak samo
Hehe to pożyje jeszcze długo
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Badzo ladny wynik jak na m43.
Propozycji nie mam oprocz tego ze za niedlugo wywalam z auta m70b50
I tego ze mozna sie kiedy na piwo ustawic haha
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Mystic888 pisze:Badzo ladny wynik jak na m43.
Propozycji nie mam oprocz tego ze za niedlugo wywalam z auta m70b50
I tego ze mozna sie kiedy na piwo ustawic haha
Ahah Piwko Lubię więc czemu nie a co do motorowni coś mi się obiło o ucho że znudził ci się 5.0 i w planach masz coś grubszego
Mam juz kupione cos wiekszego. Czekam az spadnie snieg i auto idzie do Darexa na kolejny swap