Spotkanie BTS'u - 14.X.2007r.

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Wsumie nie glupi pomysl... :/ Jestesmy klub slaski a nie tylko z okolic Rybnika :/ Inni sa z zabrza, Tych, Sosnowca, Czesochowy...
Mozna sprobowac :)
Pietrek ///M3evo

Post autor: Pietrek ///M3evo »

jak bedzie spotkanie gdzies blisko okolice Wodzislawia to tez wpadniemy,ale dalej mi sie nie oplaca jechac bo wieczorem jade do Krakowa.
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Post autor: dave »

Ja tez odpadam jak na zabrze bo ide w niedziele do pracy na noc ale po blisku raczej bede :wink:
Obrazek
Tomek
Maniak forumowy

To dawac propozycje :)

Godzina 15:30
Miejsce: ???? Rzucac propozycjami...

Moja propozycja miejsca: Parking Przy Kapielisku Ruda :) Pusty w niedziele jak i przez caly tydzien...
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

ja sie przystosuje do kazdej opcji.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Cris

Post autor: Cris »

parking m1 zabrze :)
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

na M1 slyszalem ze w niedziele sa inne zloty...
Cris

no dobrze slyszales:D ale parking jest duzy mozna stanac gdzies osobno... o brak miejsca sie nie martw :D
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

wolalbym cos w spokojnejszym miejscu.
Cris

no to moze nie m1:D zawsze sie cos znajdzie:D:D byle bylo blizej zabrza... o samo miejsce nie bojcie sie:D:D poprostu chce zeby bylo w zabrzu:D:D
KeMaS

Post autor: KeMaS »

parkingi na rudzie i na auchanie w zorach jestr durzo miejsca

Dodane po 4 minutach:

1. Tomek325i
2. Adamwsb
3. Dave na 70%
4kuki na 50%
5. Krzys+ Olka
6. Kriso
7. KeMaS + Madzia (zona)
Tomek
Maniak forumowy

Cris bez urazy ale mi nie szlo o spotkanie o jakim mowisz... To nie ma byc powtorka z Wodzislawia tylko spotkanie 10-15 autek z klubu i dogadanie kilku kwesti... Niestety nie jestes JESzCzE klubowicz, ale bierzemy twoje zdanie pod uwage... Ale jak mamy jechac do zabrza pogadac przez godzine o sprawach klubu to sie troche nie oplaca co nie :?: Na wiosne cos zorganizujemy na parkingu z Gornika jak pogadasz z wladzami klubu na ten temat :) To sie zrobi Spota na 80aut a moze i wiecej :) A ten traktujemy tylko jako spotkanie organizacyjne :)

Tez sie na to tak zapatrujecie :?:

Ja bym chcial na tym spotkaniu dogadac kwestie roczka klubowego, funkcji klubowiczy (bo nie moze byc w nowym sezonie tak ze spot robia 3 osoby), skladek przyszlorocznych i ich celu..., kalendarza i tej calej reszty :)

Chyba nie jestes zly :?: :?: zrobimy ci spotkanie w zabrzu ale na 70 aut :) A nie na 10 :) Wtedy powiesz ze nalezysz do BTS'u ktory to organizowal :)

Moze byc :?:
Cris

no spoko w sumie masz racje :(:(:(
KeMaS

Post autor: KeMaS »

Krzys pisze:tylko nie do Primy na pizze:P Przy tej okazji wszyscy ktorzy maja naklejki dostana nowe adresy strony internetowej.
oOoOo... apropo naklejek zapomnialem na focusie ukrasc Ci jedna ale teraz chyba mi dasz co?
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Tomek ma racje. Raczej tylko klubowicze i reszta kto zechce. Chcialbym zeby bylo nas jak najwiecej. Tylko tak mi chodzi po glowie kto bedzie z klubu. Ja, Tomek, Adam, Franz, Damiano, Dave chyba, Kriso chyba, Kuki chyba. zapomnialem o kims?? No chyba ze ktos przyjedzie z dalsza jak sie bedzie komusc chcialo. Spotkamy sie gdzies najpierw na parkingu pogadac poogldac itp, a potem gdzies posiedziec spokojnie w cieplym i ustalic rozne sprawy.
Ostatnio zmieniony 2007-10-09, 18:51 przez Krzys, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany