Miażdży!! Gdybym nie użytkował ją na codzień, to na pewno szedłbym w tym kierunku... Fela miażdży, gleba ciut za nisko, ale w przyszłym roku muszą nastąpić zmiany
widze ze chcecie chlopaka pchnac do agro tuningu... Mam nadzieje ze sobie jaja robicie...
Gabrielo moja alcantara jest czarna tylo ona sie mieni od szarosci do czerni w zaleznosci od slonca...
ja uwazam ze czern pasuje BMW , jak nie alcantara to malowalbym w black piano... albo hydrografika na wzór orginałow Black Cube...
I uwazaj na podróbki alcantara wyplowieja i beda wpadac w fiolet...
Mnie również te planetoidy nie bardzo tu pasują Co do Alcantry hmm moim zdaniem środek wygląda zdecydowanie bardziej elegancko U Prima siedziałem nie raz i od momentu kiedy wpadły te listwy nie zauważyłem żadnych zmian w kolorach Więc jestem za Alcantrą
Mi się poważnie taki kosmos by widział w środku. Jak wszyscy wiedzą - nie należę do osób które jadą w m-pakiety, czarne podsufitki i 3 częściowe felgi. Zawsze kombinowałem i kombinuję żeby auto nie wyglądało jak 90% standardowych "germanów" (nie mówię, że mi się nie podobają) Wiadomka, że nie zawsze się wszystko każdemu podobać.