Spotkanie BTS'u - 14.X.2007r.

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Post autor: dave »

KeMaS pisze:
Krzys pisze:tylko nie do Primy na pizze:P Przy tej okazji wszyscy ktorzy maja naklejki dostana nowe adresy strony internetowej.
oOoOo... apropo naklejek zapomnialem na focusie ukrasc Ci jedna ale teraz chyba mi dasz co?
Po pierwsze to musisz klubowiczem zostac :wink:
Krzys pisze:Tomek ma racje. Raczej tylko klubowicze. Chcialbym zeby bylo nas jak najwiecej. Tylko tak mi chodzi po glowie kto bedzie z klubu. Ja, Tomek, Adam, Franz, Damiano, Dave chyba, Kriso chyba, Kuki chyba. zapomnialem o kims?? No chyba ze ktos przyjedzie z dalsza jak sie bedzie komusc chcialo. Spotkamy sie gdzies najpierw na parkingu pogadac poogldac itp, a potem gdzies posiedziec spokojnie w cieplym i ustalic rozne sprawy.
Popieram :)
Obrazek
KeMaS

Post autor: KeMaS »

Krzys pisze:Tomek ma racje. Raczej tylko klubowicze i reszta kto zechce. Chcialbym zeby bylo nas jak najwiecej. Tylko tak mi chodzi po glowie kto bedzie z klubu. Ja, Tomek, Adam, Franz, Damiano, Dave chyba, Kriso chyba, Kuki chyba. zapomnialem o kims?? No chyba ze ktos przyjedzie z dalsza jak sie bedzie komusc chcialo. Spotkamy sie gdzies najpierw na parkingu pogadac poogldac itp, a potem gdzies posiedziec spokojnie w cieplym i ustalic rozne sprawy.
a ja to co? :x
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Krzys pisze:Tomek ma racje. Raczej tylko klubowicze i reszta kto zechce. Chcialbym zeby bylo nas jak najwiecej. Tylko tak mi chodzi po glowie kto bedzie z klubu. Ja, Tomek, Adam, Franz, Damiano, Dave chyba, Kriso chyba, Kuki chyba. zapomnialem o kims?? No chyba ze ktos przyjedzie z dalsza jak sie bedzie komusc chcialo. Spotkamy sie gdzies najpierw na parkingu pogadac poogldac itp, a potem gdzies posiedziec spokojnie w cieplym i ustalic rozne sprawy.
No dokladnie :) Wielebny tez zapewne wpadnie bo naklejke mu trzeba dac za tort na roczek :)

Kisol , BaracuSS, Ficek... zalatwiac wolne i stawic sie :) Musimy obgadac wszystko :)

Dzieki za zrozumienie :)

To jak :?: Ja jestem za Parking z basenu "Ruda" w Rybniku godzina 16:00 niedziela 14 pa
KeMaS

dave pisze:
KeMaS pisze:
Krzys pisze:tylko nie do Primy na pizze:P Przy tej okazji wszyscy ktorzy maja naklejki dostana nowe adresy strony internetowej.
oOoOo... apropo naklejek zapomnialem na focusie ukrasc Ci jedna ale teraz chyba mi dasz co?
Po pierwsze to musisz klubowiczem zostac :wink:
Krzys pisze:Tomek ma racje. Raczej tylko klubowicze. Chcialbym zeby bylo nas jak najwiecej. Tylko tak mi chodzi po glowie kto bedzie z klubu. Ja, Tomek, Adam, Franz, Damiano, Dave chyba, Kriso chyba, Kuki chyba. zapomnialem o kims?? No chyba ze ktos przyjedzie z dalsza jak sie bedzie komusc chcialo. Spotkamy sie gdzies najpierw na parkingu pogadac poogldac itp, a potem gdzies posiedziec spokojnie w cieplym i ustalic rozne sprawy.
Popieram :)
to kiedy nim zostane ?;]
Tomek
Maniak forumowy

Skladka 50zl, na forum uczestniczysz i w spotkaniach sie pokazywac :)
KeMaS

nie ma sprawy :D
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Post autor: dave »

KeMaS pisze:nie ma sprawy :D
To gratuluje :) :) :wink:
Obrazek
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

No jeszcze o mnie zapomnieliscie :) postaram sie wpasc, bo na roczek chyba sie wybiore
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

a jakbysmy w kregle zagrali w Plazie?? :D
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
olka

Post autor: olka »

moim zdaniem to jest dobry pomysl ;) jeszcze nigdy nie gralam w kregle :P
Tomek
Maniak forumowy

A ja mialem przerwe w kregle jakis czas :/
A grac uwielbiam :) Ustalimy to na spocie ok :?: :?: Gdzie jedziemy i co robimy :P
adamwsb

Post autor: adamwsb »

wlasnie !! te kregle to super pomysl :D
Awatar użytkownika
Kuki
Maniak forumowy

Post autor: Kuki »

a te kregle to ile one kosztuja ze tak zapytam czy to sie placi od toru czy jak
Miec BMW teraz nie duzy wydatek Zabic muche boczna szyba........................BEZCENNE

"zycie zaczyna sie i konczy na BMW"
Obrazek
adamwsb

Post autor: adamwsb »

a czy to wazne ile sie placi ?? :P Wazne zeby zabawa byla dobra hehehe
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

placi sie od toru na czas niezaleznie ile osob.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Zablokowany