E46 Touring By Andi
E46 Touring By Andi
Przyszedł czas na przestawienie nowego turaska którego jestem posiadaczem od dłuższego czasu ale nie było czasu go tu wstawić:
E46 Touring 320d
VIN rozkoduję później
Plany: Lać, dbać i jeździć
E46 Touring 320d
VIN rozkoduję później
Plany: Lać, dbać i jeździć
e36 compakt 316i e36 coupe 328 e36 sedan 325tds e46 sedan 318i obecnie e46 touring 320d 150 km. w planach kupno e90 touring lub sedan
No autko bardzo ładne ale skoro nie chcesz nic modzić to po co galerię zakładasz? P.S. Super zabawka to jest M3 np...Andi pisze:Dzięki za miłe słowa. Mi tez się podoba mój turasek, ale myślę o e60 w M pakiecie to dopiero jest super zabawka. Pozdrawiam
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
-
- Małopiszący
whucrew, Auto według mnie już jest prawie pomodzone, wystarczy jeszcze obniżyć i gotowe
PRIMO, Klapki z kolektora już są wyrzucone i wstawione zaślepki
Na wiosnę planuje zmienić tarcze hamulcowe na nacinane firmy "Mikoda" i klocki z textera. Takie tarcze miałem w poprzednim turasie i hamulce sprawowały się rewelacyjne
PRIMO, Klapki z kolektora już są wyrzucone i wstawione zaślepki
Na wiosnę planuje zmienić tarcze hamulcowe na nacinane firmy "Mikoda" i klocki z textera. Takie tarcze miałem w poprzednim turasie i hamulce sprawowały się rewelacyjne
e36 compakt 316i e36 coupe 328 e36 sedan 325tds e46 sedan 318i obecnie e46 touring 320d 150 km. w planach kupno e90 touring lub sedan