Niby fakt ale z drugiej strony nie zapominajmy że gamek 330 traktuje jako auto weekendowe Ja też jeździłem na EVO V12 i jest ok Ale już 3 wymieniłem a miałem tylko 3,18 stopnia negatywu z tyłu... Z tym że rocznie ok 25 000km pękało
Ja nie mówię że nie warto nowych opon albo, że Gamek nie ma racji - pewnie że lepiej nową i sprawdzoną oponę. Jak kogoś stać to nie ma się co zastanawiać między nówką a używką. Wiemy, że Seba jeszcze nie pracuje bo się uczy więc na jego miejscu kupił bym dobrą używkę która jest zdecydowanie tańsza niż nówka. A mówię, że szkoda nowej opony bo negatyw ją zje od środka w ciągu roku albo 2 lat max a gdyby nie negat to posłuży kilka razy tyle. Sebie chce wyjaśnić "kilka tajników na dobrą oponę" a zrobi i tak jak będzie uważać
Z uzywka nigdy nie masz pewnosci czy nie jest przegrzana. Wtedy moga dziac sie cuda ze sciankami. No i przy katach zbierznosc i cisnienie maja kluczowe znaczenie dla opony.
Czesto gesto mozna cos molodego z duza iloscia miesa trafic w fajnej kasie tylko , ze tu jest PL i jak ktos sprzedaje cos w malej kasie to trzeba sie zastanowic czemu
Tomek pisze:Niby fakt ale z drugiej strony nie zapominajmy że gamek 330 traktuje jako auto weekendowe Ja też jeździłem na EVO V12 i jest ok Ale już 3 wymieniłem a miałem tylko 3,18 stopnia negatywu z tyłu... Z tym że rocznie ok 25 000km pękało
teraz fakt malo jezdze ale na poprzednich oponach tez hankookach i negatywie 4 stopnie zrobilem 15 tys i moze bym jeszcze polatal dluzej ale spalilem je do konca. Niech seba zrobi jak uwaza