[E46] BMW E46 316Ti Compact
http://allegro.pl/kola-z-oponami-bmw-e6 ... 86155.html
Tu masz propo ode mnie. Glebka, opony z naciągiem i będzie miazga!!!
Tu masz propo ode mnie. Glebka, opony z naciągiem i będzie miazga!!!
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Spróbuj teraz, poprawiłem . To są propozycje które ci PRIMO podsunął a mi się najbardziej podobają..
Ostatnio zmieniony 2013-12-04, 15:08 przez whucrew, łącznie zmieniany 1 raz.
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Zbliża się koniec roku,więc pokuszę się o małe podsumowanie.
W compi na sam początek wymieniłem oleje i filtry czyli standardowa procedura po kupnie.Potem wpadły felgi 17" które i tak zostaną wymienione.
obklejone nerki w czarny mat
amortyzatory z przodu wymienione na nowe firmy Sachs
zmieniona końcówka tłumika
wykonana konserwacja podwozia
w pokoju czeka jeszcze multi i pracuje nad bh.
Udało się tez zagościć na spotach w Gliwicach
i taki mały zapoznawczy pod samolotem
DZIĘKI za krytykę,miłe słowa i rady.
Oczywiście na przyszły rok z bmw w planach jest
gleba.rozpórka od NAKRĘTKI,przyciemnienie szyb, jak się uda to może jakieś sportsizy wpadną.
W compi na sam początek wymieniłem oleje i filtry czyli standardowa procedura po kupnie.Potem wpadły felgi 17" które i tak zostaną wymienione.
obklejone nerki w czarny mat
amortyzatory z przodu wymienione na nowe firmy Sachs
zmieniona końcówka tłumika
wykonana konserwacja podwozia
w pokoju czeka jeszcze multi i pracuje nad bh.
Udało się tez zagościć na spotach w Gliwicach
i taki mały zapoznawczy pod samolotem
DZIĘKI za krytykę,miłe słowa i rady.
Oczywiście na przyszły rok z bmw w planach jest
gleba.rozpórka od NAKRĘTKI,przyciemnienie szyb, jak się uda to może jakieś sportsizy wpadną.
No i lipa na koniec roku !!
przyciski do multi okazały się niesprawne 150zł psu w du..
poza tym sama instalacja przewodów też kłopotliwa okazało się ze mam dziwny komp i piny 27 i 37 są zajęte . podpowiedziano mi żebym się dolutował do tego co potrzebuje. Czekam aż Michał będzie miał wolne i popróbujemy na jego multi. oby wszystko udało się dopasować, a następny zakup był 100% sprawny.
przyciski do multi okazały się niesprawne 150zł psu w du..
poza tym sama instalacja przewodów też kłopotliwa okazało się ze mam dziwny komp i piny 27 i 37 są zajęte . podpowiedziano mi żebym się dolutował do tego co potrzebuje. Czekam aż Michał będzie miał wolne i popróbujemy na jego multi. oby wszystko udało się dopasować, a następny zakup był 100% sprawny.
Nie przejmuj się Czasem trzeba zrobić krok do tyłu ,żeby następnie zrobić dwa do przodu.. Ważne ,że tyle już ustrugałeś i idziesz w dobrą stronę . Jeśli chodzi o multi to może szwagier coś jeszcze wymyśli tą banią na siano
No mówiłem ci ,że w garażu na Topolowej zdarzają sie cuda Gratuluję I sorry ale naprawdę nie mogłem w ten dzień z wami posiedziećAMI E46 pisze:no i ustrugaliśmy,a ty wszedłeś i wyszedłeś z garażu
długo mnie tu nie było ,przerwa spowodowana tym ze mam prace związaną z pogodą ,w zimie nie mam kasy na mody Ale przyszła wiosna, i się polepszyło , zmieniłem kola na letnie(lewarka nie chciało mi się wyciągać)
I przyszła normalna wypłata, wiec tak jak w planach pisałem sprężyny MTS -40/-40 i rozpórka tyle ze od Staffa, czekają już w pokoju Musze tylko wygospodarować wolny czas i garaż
mam nadzieje ze jakoś to poskładam i będzie się już prezentować lepiej a nie jak terenowe bmw
I przyszła normalna wypłata, wiec tak jak w planach pisałem sprężyny MTS -40/-40 i rozpórka tyle ze od Staffa, czekają już w pokoju Musze tylko wygospodarować wolny czas i garaż
mam nadzieje ze jakoś to poskładam i będzie się już prezentować lepiej a nie jak terenowe bmw