" E-34 " By German
- Daro Siem-ce
- Zaawansowany forumowicz
Dzięki Malaju
Obecnie jestem na etapie szukania Ori Radia najlepiej CD, kiera gałka rolety boczne tylne, telefon bo mam zestaw podłączony ale brak fona, czarny sufit słupki i wiele innych myślę że powoli trza zbierać doposażyć oby się to wszystko jakoś poukładało
Obecnie jestem na etapie szukania Ori Radia najlepiej CD, kiera gałka rolety boczne tylne, telefon bo mam zestaw podłączony ale brak fona, czarny sufit słupki i wiele innych myślę że powoli trza zbierać doposażyć oby się to wszystko jakoś poukładało
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
ja mam "kasecioka" i tez jest spoko nawet wzmacniacz ze skrzynią sie dało podłączyć, a wygląda klasycznie ;p plany dobre oby udało ci sie wszystko znaleźć ja już swoją kiere odebrałem od tapicera ;pGerman pisze:Dzięki Malaju
Gdy siadasz na miejscu pasażera to trzesa ci sie cycki od subwoofera...
Germanku a tak się ostatnio zastanawiam czy na daszku wyląduje bagażniczek jakiś na nartki? Bo do tego co pokazał Maniek byłby to świetny dodatek hmmm ?
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Żeby nie było że nie dbam o swoją Beatę to odświeżę troszkę temacik mianowicie
Wpadły nowe tuleje tylnej belki łączniki stabilizatorów oleje w skrzyni silniku filtry w LPG
Zostało zakonserwowane kompleksowo podwozie z racji że od nowości nie było nawet ruszone
Zakupiłem sprawny panel klimatronika bo w starym nie świeciły trzy diody
Gałka zmiany biegów stara była drewniana nie w moim guście
Oraz prezent urodzinowy za co bardzo dziękuje Pawłowi-Eta oraz Żonie ładne klasyczne ori aluski Styling 7- 15'/7J/ET 19
Myślę że jak ten skromny parapecik pójdzie w poler + nowy lak na rotorze będzie schludnie i klasycznie
Wpadły nowe tuleje tylnej belki łączniki stabilizatorów oleje w skrzyni silniku filtry w LPG
Zostało zakonserwowane kompleksowo podwozie z racji że od nowości nie było nawet ruszone
Zakupiłem sprawny panel klimatronika bo w starym nie świeciły trzy diody
Gałka zmiany biegów stara była drewniana nie w moim guście
Oraz prezent urodzinowy za co bardzo dziękuje Pawłowi-Eta oraz Żonie ładne klasyczne ori aluski Styling 7- 15'/7J/ET 19
Myślę że jak ten skromny parapecik pójdzie w poler + nowy lak na rotorze będzie schludnie i klasycznie
Ostatnio zmieniony 2014-02-16, 15:39 przez GERMAN, łącznie zmieniany 1 raz.
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
No no felga na plus jak i panel ale gałka mogła zostać w drewnie... No tuż to 5er !
Germanku to życzę ci jeszcze oponek, szybko, bo chcę to zobaczyć w kpl
Germanku to życzę ci jeszcze oponek, szybko, bo chcę to zobaczyć w kpl
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..