Kaper ja od początku gdy myślałem o soczewce to chciałem mieć tak jak piszesz.. Ale ty mnie ubiegłeś a przyznasz ,że nasze autka w od początku były podobne to po prostu nie mogę zrobić tych lamp po twojemu bo ktoś powie ,że od ciebie zrzynam..Kaper pisze:Proszę Cię nie rób całego BH ! Zrób najwyżej tak jak ja miałem - czyli czarne wokół soczewki (z tym niebieskim proszę Cię nie kombinuj bo sam u siebie próbowałem z kolorem i znacznie lepiej prezentowało się całe czarne) i długie zostaw tak jak są... - najlepiej wtedy wygląda ftont i fajnie się to odróżnia. Dla przypomnienia wrzucę zdj (aż się łezka kręci jak na te zdj zaglądam
To jest opcja która do mnie bardzo przemawia tylko wkur..denerwuje mnie stosunek policji do sików na lampieM E R O pisze:Do czarnego tylko osikane drogowe ;P .
Mozna mowic ze lipa , ze przezytek , ze pase itd , ale na zywo zawsze robi dobrze
I chyba Alexof zrobie tak jak piszesz.. ale plus niebieska obwódka na soczy i ringi... Tylko martwi mnie ,że bez ciemnych kierunków to będzie wyglądać słabo a ja tak nie lubię ciemnych kierunków...Alexof pisze:Ja bym szedł w pełne BH i długie i soczewka.
Zaczynam żałować ,że kupiłem te lampy