BMW E34 by Malaj
jest nastepujący postęp prac:
wymienione zostały: mocowania gorne amortyzatorów, łączniki stabilizatora(okazało sie ze wydymane ;p) uszczelka pod pokrywą zaworów, zimer na wale, pasek klinowy, zawias klapki wlewu paliwa(bo sie mi za mocna pociągneło ;p), obejma tłumika końcowego.
German kończy przeróbke moich przednich lamp na bh(za co jestem mu niezmiernie wdzieczny bo ja bym przy tym nie wytrzymał nerwowo )
Sprawdzone zostały przednie koła, okazało sie że proste (szok ) do sprawdzenia został tył, wszystkie cztery koła zostały uszczelnione, w piątek wpadają oponki i beda sprawdzane na szczelność, później pozostaje czekać z utęsknieniem na wiosne W piątek myśle wrzuce jakieś foto jak odbiore i poskręcam autko
wymienione zostały: mocowania gorne amortyzatorów, łączniki stabilizatora(okazało sie ze wydymane ;p) uszczelka pod pokrywą zaworów, zimer na wale, pasek klinowy, zawias klapki wlewu paliwa(bo sie mi za mocna pociągneło ;p), obejma tłumika końcowego.
German kończy przeróbke moich przednich lamp na bh(za co jestem mu niezmiernie wdzieczny bo ja bym przy tym nie wytrzymał nerwowo )
Sprawdzone zostały przednie koła, okazało sie że proste (szok ) do sprawdzenia został tył, wszystkie cztery koła zostały uszczelnione, w piątek wpadają oponki i beda sprawdzane na szczelność, później pozostaje czekać z utęsknieniem na wiosne W piątek myśle wrzuce jakieś foto jak odbiore i poskręcam autko
Gdy siadasz na miejscu pasażera to trzesa ci sie cycki od subwoofera...
Dzieki za radeSebek#13 pisze:Jeśli moge pomóc nie używaj pasty tempo na lakierze. Robi taki bałagan, że potem sie tego nie pozbędziesz Nie traktuj tego jako złośliwość tylko dobrą rade
a dziś odebrałem moje stare nowe lampy Podziekowania dla Germana za cierpliwość i chęci!
No na maske niestety zabrakło jak narazie funduszu... Moze na wiosne sie uzbiera chodz wątpie ;p no z klamek zdjemuje to coś ;p a świetnie bedzie jak bedzie niżej ; pMoloch pisze:Malaj coraz bardziej mi się te auto podoba, jezcze maskę pod kolor, z klamek te szachownice usuniesz i będzie naprawdę świetnie!