auto po gradzie

Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
Anonymous

auto po gradzie

Post autor: Anonymous »

potrzeba mi tel do kogos z okolic katowic rybnika wodzisilawia jastrzebia tzn z tych regionow ,kto ma sprzet do wyciagania wgniecen po gradzie ,do kogos kto sie tym zajmuje . jak ktos zna kogos kto takie cos robi dajcie znac .
zawias

Post autor: zawias »

duze te dziury ? znam gosci co wyciaga na zimno jak cos :lol:
Anonymous

no 3 takie wgniecenia na dachu takie wieksze i kilka malych no i na klapie z tylu tez kilka takich srednich wlasnie mi chodzi o takiego kogos kto to wyciaga na zimno nie niszczac lakieru no jak masz takiego kolesia to podaj tel jakis kontakt
Anonymous

dzieki bardzo za pomoc.
jerzy

Post autor: jerzy »

ponoc jest facio. co na cieplo i przy pomocy mloteczkow robi to bez znaku, nie niszczac lakieru--wiem ,ze biora go do autoryzowanych firm sprzedajacych auta, i gosc dziala a oni potem kasuja ,ze auto jest malowane,do tego stopnia to wykonuje ,ze nie ma zadnych sladow, podobno jest z Pszczyny, tak mi mowil szwagier ,ma warsztat w Myslowicach, kolo gieldy---moze on ma tel. do niego, powolaj sie na mnie Jurek z Brzostka, tel. 509 834 400,,,, Myslowice, ul. obrzezna Pln.15-pzdr :arrow:
Anonymous

dzieki bardzo za informacje
ODPOWIEDZ